Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátság vagy több?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy több?

Figyelt kérdés
Van egy fiú (osztálytárs) akivel már pár hete jóba vagyok. Folyton beszélgetünk facebookon,egesz nap vele vagyok,többször mondta hogy én vagyok a "legnormálisabb" az osztályból , folyton cukkol de aztán mindig mondja h nem gondolja komolyan es bocsánatot kér,órán sokszor néz és keresi a társaságom. Ez most ilyen "friendzone" dolog vagy lehet belőle több is ? Nem nagyon volt még eddig senkim úgyhogy nem értek ilyenekhez :D.

2015. máj. 23. 00:54
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
lehet az lehet nem az! nem tudom megmondani
2015. máj. 23. 00:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit azért több, mint barátság, de az legalábbis elég valószínű, hogy lehet(ne) belőle több is.
2015. máj. 23. 01:05
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Ha egy osztályba jártok nyilván van közös ismerősötök.

Keress egyet akiben megbízol és kérdezze meg a sráctól hogy ezt most csak szórakozásból csinálja vagy akar is tőled valamit.

A dolgot okosan kell csinálni különben a srác azonnal levágja hogy te kérdezteted.

Ha tippelni kéne azt mondanám akar téged.

Én ilyet csak olyan lánnyal csinálnék aki tetszik.

És tipikus ez a -tetszel nekem .....áá nem is csak hülyéskedtem

Szóval ez a bohóckodás valódi tartalommal.

2015. máj. 23. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem tuti,hogy érez valamit a srác is feléd.

Az lenne a leghelyesebb,ha megmondanád neki,hogy úgy érzed,tetszik neked.

Ebben nincs semmi,csupán őszinte vagy.

Hidd el,nem lesz baj.

2015. máj. 23. 05:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ami beválhat, az a következő:

Amikor beszélgettek, tereld kicsit egy kettőtökről szóló téma felé a beszélgetést. Nem tudom most pontosan elmondani, mert ez szituációtól függ. De a lényege az, hogy egyszer -vicces hangnemben- kérdezz rá: "oooh, csak nem tetszem neked?" VAGY "Tudom én, hogy tetszek neked"... Ha valóban bejössz neki, akkor elpirul és hirtelen meg sem tud szólalni. Ha pedig nem, annak a jeleit is meglátod majd rajta (egyből tiltakozik, hogy úristen, dehogy tetszel..., felvonja a szemöldökét, stb).

Egy próbát szerintem megér.:)

2015. máj. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!