Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy több?
Ha egy osztályba jártok nyilván van közös ismerősötök.
Keress egyet akiben megbízol és kérdezze meg a sráctól hogy ezt most csak szórakozásból csinálja vagy akar is tőled valamit.
A dolgot okosan kell csinálni különben a srác azonnal levágja hogy te kérdezteted.
Ha tippelni kéne azt mondanám akar téged.
Én ilyet csak olyan lánnyal csinálnék aki tetszik.
És tipikus ez a -tetszel nekem .....áá nem is csak hülyéskedtem
Szóval ez a bohóckodás valódi tartalommal.
Szia!
Szerintem tuti,hogy érez valamit a srác is feléd.
Az lenne a leghelyesebb,ha megmondanád neki,hogy úgy érzed,tetszik neked.
Ebben nincs semmi,csupán őszinte vagy.
Hidd el,nem lesz baj.
Szerintem ami beválhat, az a következő:
Amikor beszélgettek, tereld kicsit egy kettőtökről szóló téma felé a beszélgetést. Nem tudom most pontosan elmondani, mert ez szituációtól függ. De a lényege az, hogy egyszer -vicces hangnemben- kérdezz rá: "oooh, csak nem tetszem neked?" VAGY "Tudom én, hogy tetszek neked"... Ha valóban bejössz neki, akkor elpirul és hirtelen meg sem tud szólalni. Ha pedig nem, annak a jeleit is meglátod majd rajta (egyből tiltakozik, hogy úristen, dehogy tetszel..., felvonja a szemöldökét, stb).
Egy próbát szerintem megér.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!