Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az a pasi akibe szerelmes vagyok belem szerelmes ( a baratnom mondta aki az o osztalytarsa, ne ertsetek felre csaj vagyok).. Es fel ram irni face-en mert 1 betoji szerintetek nekem kellene 1. Nek lepnem:o vagy csak nem nekemvalo?
Figyelt kérdés
Gyors valasz barki!!! Bocs a hibak miat nem vagyol magyar2015. máj. 20. 08:10
1/1 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy bele akkor menj oda hozza eloben es beszelj vele az a legjobb modja,hogy kideruljon lehet-e koztetek valami.
If you are in love with that boy, go and talk with him. This is the best way to find out if there would be something between you and him.
Si estas enamorado al chico vete a hablar von el personalmente. Este es la mejor manera para adivinar si puede ser alho entre vos.
18/L bocsi tobb nyelven nem tudok nem menozni csak segiteni. Akartam hatha valamelyiket konnyebben megerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!