Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
12 éves fiú vagyok és tetszik egy osztálytarsam. Mostanság (2 éve folyamatosan) észrevettem pár jelet amiből nekem az jött le,hogy lehet,hogy én is tetszem neki:sokszor szokott nézni és amikor odanézek elfordítja a fejét,sokszor szeretne velem beszélgetni és a múltkor (kb 3 hónapja) az egyik fiú osztálytarsam azt mondta,hogy azt hallotta valakitől,hogy én tetszem annak a lánynak. Van még pár kisebb jel, de azt most nem részletezem.Valamint meg annyi,hogy a múlkor kiderűlt,hogy egy másik lánynak az egyik haverom tetszik és én ezt is észrevettem pedig kevesebb jele volt.
Az olvasottak alapján szerintetek tetszem neki? És ha ilyen,akkor mit lépjek?
Köszi a válaszokat!
#2 teljesen igazad van. ez nem az osztályra tartozik és amúgy is négyszemközt akartam vele erről beszélni
Köszi a választ!
Még mindig várom a válaszokat
Köszi a választ utolsó! Ezt eddig nem is tudtam,nagyon sokat segítettél ahogy az előtted szőlők is!
Még várom a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!