Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek lennétek egy olyan lányba aki 13 éve boxol és versenyszerűen is? 17/L
Hát... ezt így látatlanba nem tudom megmondani :D
Egyrészt nem ismerlek, másrészt nem tudom, hogy ez a kérdés most rád vonatkozik, vagy minden boxoló lányra.
Előbbinél azt mondom, nem ismerlek, így erről nem tudok nyilatkozni, utóbbinál azt, hogy nem ezekben a körökben mozgok, de engem nem zavar, hogyha egy lány versenyszerűen boxol, de ha kokszol az már kizáró tényező nálam.
Hát ez attól függ....
A 70 kilo az nem kevés még akkor sem ha magas vagy.
Én 80 kg vagyok és 186 magas és én is boxolni járok de azért közel sem versenyszerűen.
Látni kéne, akkor lehetne többet mondani.
Nem.
Ez a "csaj" csak a külső tulajdonságai alapján jellemzi magát. Így valszeg egy "belül üres" liba. Szal' nem.
Valószínűleg :) na akkor közkívánatra
-társaságkedvelő
-kommunikatív
-érzelmes helyzettől függően
-hirtelen haragú de úgy hamar megbocsájtok
-határozott
-vicces(nek mondanak) pozitív értelemben
-intlligens (haha) igazából jártas vagyok sok témában
-nagyon izgulós fajta aki mindenen rágódik persze aztán könnyen megoldást találok
Talán ennyi így csütörtök péntek éjszaka félek álomban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!