Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buk.Adri kérdése:
Ti visszafogadnátok?!
Figyelt kérdés
Lehet beszólni,mert 14 évesen van/volt barátom,de elvesztettem a fejem és a szerelemtől nem láttam,teljesen megvakitott és elfelejtettem a korábbi teóriáimai,miszerint mig el nem végzem a 11.-et,nem lesz barátom.A fiúval már egyszer szakitottunk 5 hónap után,mert kihűlt a láng,de ott számoltam mellé hogy felvettem a telefont,amikor átjött felengedtem ... És szépen lassan megint olyan volt minden mint régen.Egy hónappal rá volt a komfirmálása(Tegnap) amire 4 ember is hivott,de ő nagyon kérlelt ezért vasárnap reggel 4-kor elmentem venni neki ajándékot majdnem 20 000 Ft-ra ... Közben kiderült hogy minden nap beszél a volt barátnőjével,holott tőlem mindenkit tilt fb-n de az életben is,semmi magánéletem nem volt.Olyan barátokat veszitettem e miatta akikkel már 10 éve jóban vagyok,és itt megemliteném az apukámat aki teljességgel haragudott rá és rám is,mert annyira lenézte az apámat hogy nem kezelt és nem köszönt neki,sem anyunak(Hozzátenném hogy apu egy vállalat vezérigazgatója ...) Templom után hivott,már épp indultunk apuval,és közli,hogy most ne menjek mert sokan vannak ... Hát jó,nem szótam semmit,anyunak hazudtam mert a természetét ismerve tudtam, hogy nem tűrné ezt ... 16 órakor felhivtam,azt kérdezte hogy fel is akarsz jönni?Itt már betelt a pohár.Azt mondtam neki hogy akkor miért hivtál?!Odaadom az ajándékodat és hazajövök?Mehettem volna a barátnőim komfirmálására is,ahol nem néznek le és felengednek az udvarra!Erre azt mondta hogy hát jó,és kinyomta a telefont ... Anya kb. 10 perc múlva kiszedte belőlem hogy mi a problémám(Miután bőgve rohantam be a szobámba...) Beültetett a kocsiba az ajándékkal együtt,apunak pedig azt mondta hogy vigyen el és hozzon haza rögtön.Elmentünk,vigyorogva lejött,odaadtam és mondtam már bőgve hogy köszönöm,hogy hülyét csináltál belőlem!Azt kérdezte mi a bajom!? Mondtam hogy te kérded?Miért kellett meghivni?!Erre azt válaszolta hogy én akartam menni...Ha apu nem jött volna vissza az autóval talán felpofozom,de ehelyett a lábamra húztam az ajtót,és bőgve hazaindultam...Nem keresett egészen este 22 óáig,akkor viszont el jött,de nem mentem ki...Anyu és apu pedig értésemre adták hogy soha többé ne beszéljek vele...Igazából rettentően haragszom rá de megesik rajta a szivem,amikor a volt barátnője irja nekem(Igen a volt barátnőjével jobban kijön mint velem ...) hogy elment az eszem?!Sirni is akart már miattam!Hát ez méginkább kicsapta a biztositékot!Mi az hogy akart?! Ha tényleg szeretne vagy érezne valamit legalább azt megtenné?Vagy nem?Köszönöm a válaszokat,nem tudom hogy érdemel-e ezek után még egy esélyt...2015. máj. 18. 15:58
1/7 anonim válasza:
tl;dr
De drakulálok a teóriádhoz, miszerint pont érettségi előtt jó bepasizni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem éppen az az elképzelésem!De ha már szerelembe esek azt biztosan nem 17 előtt szerettem volna!
2015. máj. 18. 16:01
3/7 anonim válasza:
És szerinted ezt lehet tervezni?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet tervezni,de nem szerettem volna,mert a tanulmányaimra nézve,bizonyára csepp romlást jelentett volna és jelentett is ...
2015. máj. 18. 16:04
5/7 anonim válasza:
Ilyen hülye féreg nem érdemel mégegy esélyt. Az is lehet hogy megcsal. És ha másokkal tiszteletlen előbb-utóbb veled is az lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Egyetértek mindenkivel.
2015. máj. 18. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!