Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Van egy osztalytarsam, aki nagyon tetszik es sokszor olyan, mintha en is tetszenek neki. Allandoan mosolyog ram az orakon is, bar az lehet, hogy azert mert mi ketten vagyunk akik megmondjak a velemenyuket a tanarnak es olyankor mindig rammosolyog. Sokszor talalkozik ossze a tekintetunk szunetekben is. Egyszer ram irt, hogy megyek-e suliba, es csak ram senki masra, viszont en nem irtam neki vissza mert nem lattam es csak suliban neztem meg mikor mondta, akkor jottem ra hogy tetszik. Multkor is ram irt azzal hogy kell-e menni suliba, pedig pontosan tudja, hogy em erdekelnek az orak es nem szoktam figyelni. Es van baratnoje. Szerintetek? 15/L

2015. máj. 17. 22:24
 1/2 anonim ***** válasza:
semmit hagyd békén
2015. máj. 17. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:

egy cipőben járunk, kedves.

Csak az "enyémnek" nincsen barátnője..

Figyelj, te tudod milyen az a srác. Csajozós típus-e vagy nem? Ha igen, akkor ez szimpla flört, ha nem, akkor lehet hogy kicsit bejössz neki, de semmi több.

Én a helyedbe várnék egy kis időt (én is most várok, és hát haladunk c: ) és ha nem szakít a barátnőjével miattad, akkor nem érdekled őt...

Remélem tudtam segíteni:)

2015. máj. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!