Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki meglehetősen tetszik. Mit csináljak? (konkrétabban alul) 14/L
Figyelt kérdés
na az van hogy ugye bejön !! csak az a baj hogy egy másik lánynak is ő tetszik... ráadásul mellette ül már vagy 2 éve !!! vannak pletykák hogy én tetszem neki DE sajnos mostanában egyre jobban úgy látom h ez nem így van, lehet h tényleg igaz amit mondanak és csak én vagyok ilyen bizonytalan??? régebben elhívott moziba de nem tudtunk elmenni ...szerintetek mit csináljak h újra találkozzunk v ilyesmi?? jó lenne gyorsan kitalálni mert ugye nyolcadikos létemre felvételiztem és hát őt is engem is más helyre vettek fel !! :( (mondjuk az osztály nagy része ugy megy el h nem ismer senkit a leendő osztályából)2015. máj. 16. 21:20
3/9 anonim válasza:
Csinálj*,vicces kívűl valód be neki éréseidet
4/9 anonim válasza:
*viccen kívűl valdd be érzéseidet,nem tudok beszélni :D
5/9 anonim válasza:
Konkretabban alul? Khm..:D (if u know what i mean)
6/9 anonim válasza:
Próbálj közeledni felé valahogyan a másik lány meg ne zavarjon! Mutasd meg, hogy te sokkal jobb vagy mint ő. Azonkívül hívd el valahova a fiút suli utánvagy ha ez nem megy akkor menj oda hozzá a szünetben beszélgetni.
14/L
7/9 anonim válasza:
hívd el valahova, ha tényleg van köztetek valami, akkor menni fog
8/9 anonim válasza:
Van egy fiú aki tetszik neked konkrétan alul? :D háát :D mond meg neki meg cumiztat :D
9/9 A kérdező kommentje:
A konkrétan alul az a hosszú szöveg akart lenni !!! XP de köszi a válaszokat csak az a baki hogy ő amenők közé tartozik és kb sosincs egydül
2015. máj. 17. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!