Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és most van egy másik lány, akivel jóban vagyunk. Szoktunk néha találkozni, beszélgetni. Mostanában, csak ő jár a fejemben, csak vele akarok lenni.

Szerintetek, mit csináljak? Nem akarom megbántani a barátnőmet se, és a másik lányt sem, de valahogy jobban vonzódom az új élmények fele, és nem tudom mi tévő legyek.

Segítsetek kérlek!!

2015. máj. 17. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
azt neked kell eldönteni! de mérlegelj meg éri e feladni a biztost a bizonytalanért
2015. máj. 17. 14:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Napok óta, ezen vagyok,de nem tudom...
2015. máj. 17. 14:04
 3/8 anonim válasza:
Ha annyira szereted a másik lányt akkor hagyd ott a barátnőd, de csak óvatosan! Ne bántsd meg a szakítással és sokat várj a másik lánnyal mire összejöttök.
2015. máj. 17. 14:13
 4/8 A kérdező kommentje:
De félek az új kapcsolattól.. de mégis vonzanak az új élmények..
2015. máj. 17. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán meguntad az eddigi kapcsolatodat. Azért merülnek fel benned ilyenek. Változatosságra vágysz. De ha valami megromlik nem rögtön eldobni kell...
2015. máj. 17. 14:50
 6/8 A kérdező kommentje:
új izgalmakra vágyok. és a másik lánnyal, ugye minden új, és az jobban tetszik.
2015. máj. 17. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... 2 év az már nagyon szép. Én nem hagynék elveszni csak úgy 2 évet, bár ez emberfüggő. Buztos nem oknélkül vagy együtt 2 éve a barátnőddel, ez azt jelenti, hogy jól kijöttök együtt. Vedd nagyon fontolóra, mert csak 1 esélyed van. Ha meg a másik lánnyal pedig nem jön össze, akkor már nem lesz visszaút az exedhez, akivel olyan sok mindenen keresztül mentetek együtt.
2015. máj. 17. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Szerintem (tudom ezért le fogtok pontozni) még fiatalon minél több lányt "ki kell próbálni", nem egynél maradni végig, mert akkor nem élvezed ki a fiatalságot, nem ismersz meg minél több tulajdonságú lányt (és a szex sem változatos) :D

Én a helyedben belevágnék a kalandba úgy is, hogy nem biztos hogy összejön a dolog az új csajjal, a régi barátnőd csak megérti már (gondolom ő se úgy szeret téged, mint még a legelején, csak megszokásból van veled), ha szépen mondod el neki, hogy miért váltod le. Persze azt mindenképp mondd el neki hogy ha gondolja, akkor maradhattok barátok továbbra is, (aztán ha annyira nem durcizik be akkor összejöhetsz vele újra, ha az új csajjal nem lesz semmi.

17f

2015. máj. 17. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!