Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Első csók élmények?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók élmények?

Figyelt kérdés
Kinek milyen volt, hogyan éltétek meg, mit jelentett az a személy akivel történt?

2015. máj. 17. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

5 évesek voltunk, a lány akarta nagyon, a szomszédban lakott és azt akarta "csókolózzunk"...még mai napig érzem az ízét ha rágondolok :) még gyerek voltam, de én azt tartom az első csóknak :P

22F

2015. máj. 18. 07:46
 12/21 anonim válasza:
Sajnos nagyon rossz volt. 14 voltam, csak egy hete ismertem a fiút és amikor találkoztunk akkor velem jött a barátnőm meg annak a pasija. Szóval duplarandi. A focipályán ültünk, már nagyon figyelt engem, karja a vállamon, de én csak bámultam előre, mert féltem. :D Ráadásul azt mondtam neki, hogy már csókolóztam :D Aztán a barátnőm megbökte a vállam, hogy engedjem már el magam. Épphogy odafordultam a fiú felé már le is kapott. Semmi finomkodás, nyelves volt. Teljesen ledöbbentem az első reakcióm meg: fúj de nyálas. :D Ráadásul cigizett is tehát elég kellemetlen volt. Így visszagondolva vicces, de akkor nagyon kínos volt nekem :D
2015. máj. 18. 18:04
 13/21 tantiti válasza:
valahogy nekem se ez volt életem legjobb csókja sőt tökre szarul voltam utána..pacsii végre akinek ugyanolyan mint nekem :):DD
2015. máj. 18. 19:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia :)

Hát..nekem se fűződnek jó emlékek hozzá. Idén volt. Amikor megcsókoltam a csajt..egy kicsit undorodtam tőle. Csak utána (és tényleg nem túlzok!) mindennap akart 4-5 hosszú csókot. Szörnyű volt. Volt amikor itthon a nyelvemet kellett sikálnom. :/ Szerencsére a csajjal már végeztünk (pedig szerintem szerettük is egymást) de mostmár utáljuk egymást. Nem is akarnál vele összejönni semmi pénzért. Elég béna volt. :/

2015. máj. 18. 20:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy mekkora mérföldkőnek számít egy ember életében (már akinek ez jelent valamit), és mindenki tökéletesnek képzeli, a legjobb dolognak a világon. Aztán kiderül, hogy (nem minden esetben) egy nagy csalódás az egész és inkább kínos meg "undorító", mint kellemes.:DD Azt hittem én vagyok a legbénább, hogy egy ilyen egyszeri alkalmat nem veszek komolyan...de nem is kell. Persze ez így utólag már könnyű. Nekem is egyébként nemrég történt kb. egy hónapja.:)
2015. máj. 18. 21:35
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele! :)
2015. máj. 19. 07:26
 17/21 anonim válasza:
Hát...az első nekem sem volt túl jó, de aztán a második már igen...:-)
2015. máj. 19. 18:44
 18/21 Szandra321 válasza:
Hát én se dobtam tőle hátast..... de a második ugyan attól a személytől még rosszabb volt.... és csodálkoztam h bele mentem és már bánom h egy ilyen személyre pazaroltam el az első csókot
2015. máj. 20. 20:02
 19/21 anonim válasza:

Nekem nem volt, de barátom elmesélte, hogy neki milyen volt.

Mivel félt, hogy rossz szagú a szája, vagy 4-5 rágót vett be egyszerre.

Hazafelé tartottak a suliból, amikor elkezdett esni az eső. (Azóta szereti az esőt :D) Egymásra néztek, megölelte, egymás felé hajoltak és megtörtént. Ahogyan a legtöbben mondják, neki is kiesett az idő. Nem volt idő csak a pillanat.Az érzés kb. olyan hát ö..ö...ö......

..Szavak erre nincsenek...

2015. jún. 5. 23:05
 20/21 anonim válasza:
Hát lehet, h én leszek az egyedüli, de nekem szuperül ment az első, nagyon jó volt, pedig mindketten tapasztalatlanok voltunk. :) 17/L
2015. jún. 15. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!