Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de ő nem mit tegyek?
Ha a kérdés az lenne, hogy "Valljak-e szerelmet osztálytársamnak, majd tegyek-e ki szerelmes képet hogy mindenki más is lássa?", akkor még könnyebben tudnánk segíteni (egy "nem"-el).
Próbálj meg túllépni rajta. Tudom ilyen fiatalon nagyon nehéz lehet, valahogy próbáld elhitetni vele, hogy már más tetszik, vagy megismerkedtél valakivel és sajnálod amit csináltál, de a legegyszerűbb ha picit háttérbe vonulsz, és majd idővel elfelejti.
Az ilyen fiut hagyni kell a p"""ba! En is csinaltam mar adtam neki egy kezileg gondosan elkeszitett vallomas levelet szivformajut valentin napra kb 9 eve es az osztaly szeme lattara tepte cafatokra es vagta a kukaba. Mindenki rajtam rohogott en meg alig birtam siras nelkul ugyhogy te meg konnyen megusztad. Egy masik meg a szemembe hazudta hogy senkivel nem akar egyutt lenni 2napra ra jarni kezdtek a legjobb baratnommel. Ezek az esetek arra tanitottak meg hogy a barmok utan nem erdemes loholni. Csak biztatas kepp ma mindket srac egyedul van nekem meg van egy 3 eves kapcsolatom.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!