Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van barátom, de még mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, de még mindig úgy érzem, hogy az exemet szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy 2 éves kapcsolatom,ő volt az első szerelmem,de fêléve szakitottam vele mert sokszor megbántott eggyes dolgokkal,és az utolsó napokban probálkozot jová tenni mindent,de nem sikerült neki,jó barátok maradtunk.Összejöttem egy fiúval,egy stilus,személyiség,és hullámhosszon vagyunk,érzem hogy szeretem és szerrlmes vagyok belé de néha elbizonytalanodom,mert egy osztályba járok az exemmel és mikor ránézek akkor elfog a sírás és olyan érzésem van ha még mindig szeretném,pár napja meg az exem bevallotta hogy hiányzom neki...Emigy 17 éves lány vagyok és ez a mostani kapcsoltom màr 3 hónapja tart...remélem kapok egy kis tanácsot,most elöször irok itt :D

2015. máj. 14. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
vagy elfelejted az exed vagy vissza mész hozzá
2015. máj. 14. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:

1. összeveszel a mostani barátoddal, és visszamész az exedhez.

2. Rájössz, hogy szemét dolog a barátodat hülyiteni ha mást szeretsz, ezért őszinténe lmondod neki, hogy te még mindig az exedet szereted, és szépen elbúcsúztok egymástól, majd közlöd az exeddel, hogy újra elérhető vagy

3. Elfelejted mindkét fiút.

Csak egy apró megjegyzés: Gondolom neked sem esne jól az ha a srác akivel jársz, csak szamárnak néz, és semmit nem érez irántad. Tudod: Ha nincs ló jó a szamár....

2015. máj. 14. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:

"szerrlmes vagyok belé"

azt kétlem mert akkor nem sírnál az exed után

2015. máj. 14. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerelmes* bocsánat :) hát szerintem hiába,mert az exem már probálkozik más lányoknál...most is panaszkodik nekem,hogy mennyi lánnyal össze jöhetne de inkább nem,mert nem tud választani...ezt a fiumat meg szeretem ténleg nagyon jol megvagyunk meg minden jó,csak meglehet hogy számomra fura ez még hogy mással vagyok
2015. máj. 14. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem vartal eleget az uj kapcsolatoddal. :/

Valoszinuleg az sem segit a dolgokon, higy az exed az osztalytarsad raadasul joban vagytok. Ha nem lennel vele ennyire jo kapvsolatban konnyebb lenne ot kizarni. Legalabbis en igy dontenek. De ha megis ot szereted, legy oszinte az aktualis baratoddal, es ne varj.

2015. máj. 14. 20:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanàcsaitokat :) segitettetek,az exemmel megbeszéltem,hogy ne beszéljünk,mert befolyàsolya az érzéseimet,eléggé rosszul fogadta..de utközben ő összejött egy lànnyal,szóval igy lesz a legjobb :) köszönöm mégegyszer :)
2015. máj. 19. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!