Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez igazi szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igazi szerelem?

Figyelt kérdés

Szóval. Én nagyon szeretem Gergőt. Mindenki azt os mondja,hogy illünk egymáshoz. Nem tudom,hogy ez igazi szerelem,vagy csak kivetítés,de most 2 hétig volt bárny himlős,és már nagyon hiányzott. Mindig mikor a közelembe jön elkezdek hülyén viselkedni,és órán vagy bármikor ha valami vicceset csinál vagy a fiúkra vagy rám néz. És ha rám néz,és ha nevetek a viccén akkor egymásra nézve nevetünk. Mindjár itt a nyár,és

nem merem neki elmondani,hogy szeretem,de a nyarat nem akarom úgy

átélni,hogy nem tudja,hogy szeretem. És nem tudom,hogy elmondjam-e vagy ne,mert ha azt válaszolja,hogy ő nem szeret,én akkor lelkileg összeomlok. PLS segítsetek!!! Köszönöm. 11 éves lány vagyok. :)

nem,mert ha nem szeret én lelkileg összeö

2015. máj. 14. 18:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Öhm. Szval. Attól még hogy csak 11 éves vagyok,tudom mi az a szerelem. Az hogy ha a szerelmeddel vagy együtt nagyon jó érzés vele lenni. És... Nem tudom leírni. De én,biztos vagyok benne,hogy csak nem annyi a szerelem,hogy jól néz ki.
2015. máj. 16. 14:10
 12/13 anonim ***** válasza:
XD
2015. máj. 16. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Gergő??? :D

De még is ki az?

Ismernünk kellene?

2015. máj. 16. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!