Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú ilyen gonosz?
Arkadashim ne lódíts ekkorát.
Nem olyan nagy ügy az a billegés-ballagás. Mindenki egymás sarkára lép, a sor eleje mást énekel, mint a vége, senki nem lát semmit, nem találja a hozzátartozóját. Lehet, hogy nem is baj, hogy nem ballagtok együtt.
10
Talán pont emiatt. Van az úgy,hogy látod valakin,de közben tudod,hogy nem tudnád viszonozni és emiatt inkább kerülöd,hogy ne vegye biztatásnak és ne legyen neki rosszabb.
Nem, nem, állítólag mi GyK-sok még ennél is rosszabbak vagyunk.
De a kérdésre: nem
Megadtad neki azt az örömöt ,hogy tudja mit érzel, így már nem tudsz mit tenni.
Ha meg nem jössz be neki, akkor pláne.
Őszinte leszek!
Velem már történt ilyen - én voltam a "gonosz" fél.
Addig barátok voltunk, és amikor megtudtam, elkezdtem kerülni, mert cikinek/rossznak éreztem.
A többiek tudták, hogy nem szeretem, de ettől függetlenül bátorították őt, ő pedig elhitte, hogy van esélye, én meg csak barátként szerettem. Nagyon rossz volt így mindkettőnknek.
De egy év múlva minden a helyre állt, és mai napig nagyon jó barátok vagyunk. :)
Arra nem gondolsz, hogy neki is fontos lenne, hoyg azzal ballagjon, akit szeret vagy legalábbis, aki fontos neki? Te nem vagy az. Miért kéne egy random osztálytársának a kedvére tennie, mikor semmi nem köti hozzád? Valszeg a nőgyülölő pasiknak is valami ilyesmi a logikája, mint neked... Minden nő egy szemét ri.banc szerintük, mert nem tesznek a kedvükre, holott semmi közük hozzá....
A srác egyáltalán nem gonosz, csak kicsit sem érdekled, megértem, hogy nem akarja megtenni. Miért tenné?
23L
Ui: Rossz kategória. helyes: TINI PÁRKAPCSOLATOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!