Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velünk van a baj vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velünk van a baj vagy csak ennyire gonosz emberekkel vagyunk körülvéve?

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy a párom egy kisebb városban lakik,én meg vidéken de elég közel vannak egymáshoz szerencsére így nem távkapcsolatról beszélünk.Találkozunk,mikor a suli nem szól közbe...Néha én,néha ő jön hozzám.

Suliba reggel elkísér,mert neki is arra van a munkahelye, hazafele is a buszmegállóig.

Ugye itt vidéken mindenki ismer mindenkit, megy a pletyka, a városban se telik el úgy nap hogy ne lenne innen valaki bent.

És ugye suli előtt még van 10 percünk együtt lenni,olyankor a suli felé vezető úton levő mellékutcához húzódunk el, van pad is de reggelente csak állunk egymás előtt, beszélgetünk.Ilyenkor ő általában megölel,vagy a keze a zsebemben van és úgy fogom a kezét. Néha ad 1-1 puszit a homlokomra, néha odabújik a nyakamhoz,vagy nyom egy puszit a számra.Sose csókolózunk nyilvánosan.

Ha a buszmegállóban vagyunk szintén csak ennyi van. Állunk egymással szembe, kezem vagy az ő keze a zsebemben és hülyülünk,beszélgetünk,de közben nem tudja megállni,hogy ne adjon egy-egy puszit.

Eddig szép és jó nagyon örültem mindennek,de miután meghallottam hogy ennyi miatt is pletykálnak rólunk,már folyton azt lesem mikor jön valaki ismerős,nehogy félreértsen valamit...

Nagyszüleim,anyukám azt hallja vissza,hogy én nem látok a szerelemtől,hogy lehetek ilyen,bújunk egymásba az utcán,hogy nem szégyenlem magam. Anyum azt mondja hogy megbotránkozik,nem is tudja mit szóljon mikor ilyeneket hall rólam.Nagyon rosszul esik,lelkileg fáj az egész,hogy én semmi rosszat nem tettem senkinek,és ilyen bántásokat kapok. Ha elmennek mellettünk néznek, messziről is, akik ismernek innen vidékről, főképp az idősebbek.Nagymamamám testvére is azt adta tovább,hogy hogy lehetek ilyen, hogy 'mászhatok rá' úgy egy fiúra.

De könyörgöm,semmit nem csináltam csak álltam előtte,ő néha bújik és ezt értik félre vagy nem tudom, simán csak rossz indulatúak? Vagy tényleg olyan nagy bűnt csináltam?

Már kezdek undorodni az összes embertől.És persze minden családtagomtól azt hallom,hogy viselkedjek.

Légyszi valami tanácsokat adjatok mert úgy érzem valamit csinálok és megbosszulom az egészet.

18 a párom 21.

2015. febr. 20. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez nem a ti hibátok.

Sajnos vidéken eléggé ilyen rossz akaró emberek vannak, ha ilyesmit látnak.

Ne féljetek az emberektől és a véleményeiktől.Mert abban az esetben ez a kapcsolatotok rovására is mehet.

Akiknek nem tetszik vagy meg szokják vagy megszöknek.

Ne "bujkáljatok" az nem megoldás.

Vállaljátok fel.

2015. febr. 20. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Gimis vagy? Talán ez szúrja a szemüket. Ne foglalkozz velük. Meg sajnos vannak olyanok, akik szeretnek pletykálni. Rossz indulatú emberek mindenütt vannak (néha nagyon sokan, néha kevesen).
2015. febr. 20. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Majd lenyugszanak a kedélyek, meg minden csoda három napig tart.. nem véletlen vannak ezek a közmondások :)

Mutasd be anyukádnak, fogja előtte is a kezét, adj neki egy puszit, nevess anyukádra és mondd, hogy ezt szoktuk csinálni a megállóban. Hát szerinted ki az a savanyú banya akinek ez nem tetszik. Állj úgy anyudhoz mint egy megtévesztett, de a Te pártodon álló emberhez (mert az is, megtéveszti a sok pletykafészek akiknek egyébként a maga dolgával kéne foglalkozni).

2015. febr. 20. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Próbálok nem törődni,de most hogy egyre több ilyen van és hallok vissza dolgokat, mind rosszabb.

Idegeskedek rajtuk,szidom őket, ha meglátok egy ilyet,aki pletykált valami rosszat olyan késztetést érzek,hogy legszívesebben megtépném.

Már az van,hogy ha a barátom szájrapuszit akar adni leállítom,hogy majd otthon,kitudja melyik fal mögül les valaki.

Eddig azt hittem ezek tök normális dolgok,hogy így viselkedünk, hisz sose voltunk azok a fajták akik folyton egymás szájába lógtak...egy-egy puszi, ő odabújik,megölel,homlokpuszik mert kicsit alacsonyabb vagyok.Akkor ez oké vagy sem? Miért bajlódnak ezzel? Igen,gimis vagyok. Szegény mostanában folyton leállítom :/

2015. febr. 20. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudom, milyen érzés ez. Én is tapasztaltam. Az a baj, hogy az idősebbek egy másik világban nőttek fel, máshogy gondolkoznak. Senki nem tehet róla, de amit csináltok, az nekik már "rámászás". Szerintem csak az a megoldás, hogy még ennél is jobban visszavesztek, tudom nem fair, de csak az állítja meg a pletykát. Ha elkerülsz egyetemre, minden jobb lesz.
2015. febr. 20. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell velük foglalkozni,hogy mit mondanak.Nagyon ráérnek az a bajuk.Vagy szimplán irigylik az érzést.Ők is voltak fiatalok ugyanúgy.Ezek szerint mindegy mit csinálsz,teljesen mást mondanak vagy másképpen értelmezik vagy szimplán rosszindulatúak.Az a lényeg,hogy ti érezzétek jól magatokat,elvégre nem nekik kell megfelelnetek.:)
2015. febr. 20. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jól hangzik az ahogy leírtad a kettőtök közötti viszonyt. Az emberek ennyire korlátoltak tudnak lenni, nincs jobb dolguk, főleg falun, kis városban. Az ilyen reakciókat én is gondként kezelem, amiktől jobb megszabadulni.
2015. febr. 20. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:

A sok vén kr*** va meg vénember...

Aj nagyanyàm is ilyen rosszindulatú,korlàtolt.Bolhàból elefânt...

27 N

2015. febr. 21. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!