Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érhetem el egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el egy fiú tetszését? (többi lent 16L)

Figyelt kérdés
Nyilván vagy tetszel neki vagy nem ez tiszta sor, de ha van esély akkor hogyan tudnám elérni a tetszését? Itt gondolok a külsőre (milyen hajat, ruhát szeretnek a fiúk)

2015. ápr. 15. 17:36
 1/5 anonim válasza:
Inkább rakj ki egy képet magadról, és megmondjuk, tetszel-e, vagy esetleg min változtass.
2015. ápr. 15. 17:40
 2/5 anonim válasza:

Ha vann hozzá elég nagy melled, akkor egy kisebb kivágás nem árt(,nem túl nagy, mert ribizlinek néz majd).

Push-up ne jusson soha az eszedbe.

2015. ápr. 15. 17:42
 3/5 Rézfacú_Bagoly válasza:

Na figyelj, velem volt olyan, hogy volt egy csaj,elsőre nem jött be, nem tetszett, nem foglalkoztam vele, de másnap odajött "kezdeményezni", aztán beszélgettünk,stb, és valami megfogott benne.

Leginkább az, hogy egyedi volt, különbözözz a legtöbb lánytól, mind külsőleg,mind belsőleg, és nem feltétlen jó irányba különbözött.

2015. ápr. 15. 17:42
 4/5 istok3 válasza:
Ez túlságosan egyén függő kinek mi tetszik,de például nekem ha valakin túl sok smink van az undorító szóval arra figyelj oda. :D
2015. ápr. 15. 18:21
 5/5 anonim válasza:
Szerintem kb 900 oldal foglalkozik az ilyen vagy ehhez hasonló problémákkal:D:D google jó barátod ;)
2015. ápr. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!