15 éves fiú vagyok. Szeretném, ha lenne csajom. Nem tudok egyedül lenni. Mit tegyek? Hogyan érhetem el, hogy legyen csajom?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 21:26
2/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Írj ennek az aranyos kislánynak, a testét-lelkét kiteszi hogy végre nőnek nézzék.
Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Írj ki ide, egy olyan kérdést, hogy "Lányok, lenne valaki a barátnőm közületek?". A siker garantáltan nem fog elmaradni. ;)
4/7 anonim válasza:
Figyelj! Most megosztom veled a csajszerző technikát amit csak a beavatottak tudhatnak. Meglepően hangozhat de valójában ez a csajszerzés egyetlen módja: CSAJOZNI KELL!
5/7 anonim válasza:
Korán kezded a kodependenciát. Szerintem menj szakemberhez,beszéld meg vele a lelkiállapotodat, gyúrj rá jól az önismeretre meg önfejlesztésre és ha sikerült elérni, hogy egyedül is boldog legyél, na akkor állj neki párt keresni, mert addig úgysem lesz egészséges kapcsolatod.
7/7 anonim válasza:
TESCO ----> 2 liter bástya asztali vörös bor ----> 2 liter Tesco gazdaságos cola -----> péntek este 3 haverral egy parkba -----> arra tévedő lányokat megkínálni
A mi időnkben így lett a fél városnak barátnője a másik felének meg pasija.
Amúgy elég, ha beszélgetsz a nőkkel, megpróbálod megismerni és megérteni őket, na meg magabiztos Vagy. Ez mindig bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!