Hogyan érhetem el Facebookon, hogy a szép csajok maguktól rám írjanak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 09:49
2/9 anonim válasza:
Azt várod, hogy a lányok keressenek téged?
MUHHAHHHAHHHAHHA BRUHHAHHAHHHAH (szüpp) NYIHHAHHAHAHHHHA
Amíg várakozol rájuk, addig én inkább élőben csavargatom a fejüket, majd egyéb... :D :D :D
3/9 Egy ork válasza:
És majd ha találkoztok, és zajlik az előjáték, akkor ő fogja berakni neked? :)
De a kérdésre válaszolva: keltsd fel az érdeklődésüket. Zenélj, játssz valamilyen hangszeren, szerezz egy kocsit, ápolj velük jó viszonyt, és talán rádír valaki! :)
Sok sikert!
4/9 anonim válasza:
2-es, a Wowban a női karakterek megvédése nem minősül csajozásnak.
6/9 anonim válasza:
Legyél jóképű, akkor majd keresnek...
Több olyan barátom van, aki egyáltalán nem kezdeményez, csak a jelentkezőkből válogat...
7/9 anonim válasza:
Előző! De ugye ők nem is merik férfinak nevezni magukat? Remélem.
8/9 anonim válasza:
Utolsó... itt nem az a lényeg hogy te kit tartasz férfinek, hanem hogy a nők kit tartanak annak.
A nők azt tartják férfinek, aki jól néz ki (+nagy a farka).
9/9 anonim válasza:
Bocs Előző, de én is nő vagyok :D Igaz, hogy csak egy a sokból, de szerintem a férfi attól férfi, hogy tud kezdeményezni, cselekedni, tudja kit és mit akar, és nem egy tutyimutyi balf.asz...mert az nagyon-nagyon kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!