Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk: Ti hogy írtok rá faceboo...

Fiúk: Ti hogy írtok rá facebookon egy ismeretlen szép lányra? F/20

Figyelt kérdés

Facebookon szeretnék egy lánnyal megismerkedni de nem tudom hogy mit írhatnék neki hogy vissza írjon.

Már probáltam de nem ír egyik sem vissza, lehet velem van gond...

2013. okt. 28. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Talána a probléma az ismeretlenben van. Nem mindenki van nagy bizalommal az idegenek iránt.
2013. okt. 28. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
*Talán
2013. okt. 28. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Facen sosem szoktam ismerkedni, inkább személyesen. Szerintem olyan gáz, mikor írják, hogy "szeretnék veled beszélgetni ismerkedés céljából"... Juuuujjjj de gáz szöveg te jó atya úr isten. Ha meg nem írnak vissza, az csak egyet jelenthet. Inkább járj bulikba, állj ki a dohányzó részlegbe és előbb-utóbb biztosan kijön egy láthatóan zaklatott lány, akivel már meg is van a beszédtéma. Az emberek nagyon is szeretnek a gondjaikról beszélni és ezzel csak a te malmodra hajtja a vizet. Kipróbált módszer, de jogdíjat fizetni, aki használja!
2013. okt. 28. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább menj kda hozza szemelyesen es utana folytasd vele facebookon
2013. okt. 28. 09:58
 5/7 anonim válasza:
Elsőként megkéne tudnod milyen személyiség a lány ha pedig megtudtad akkor próbálj a kedvében járni én pl. azt írnám rá hogy szép vagy sexy csinos vagy akarsz beszélgetni de nyilvánvalóan én nem írnám ezt mert a barátnőm kicsinálna engem. :DDD
2013. okt. 28. 10:12
 6/7 A kérdező kommentje:
:D
2013. okt. 28. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
ha rámír egy ismeretlen, akkor visszaírok ha bejön,vagy ha még nem tudom, ha nem tetszik akkor nem. sajna de ez általános.
2013. nov. 2. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!