Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az igaz szerelem?
Figyelt kérdés
Elsős korom óta tetszik egy fiú, úgy két-három éve költözött el, és azóta sem tudom elfelejteni.Most 13 éves vagyok.
Tudom hogy még fiatal vagyok az igazihoz, de ha ilyen sokáig szeretek valakit, akkor az már igazi szerelem nem?
Ti mit gondoltok? Adjatok tanácsot!!!
2013. febr. 20. 17:55
1/2 anonim válasza:
A tetszés nem egyenlő a szerelemmel, mondjuk ennyi idősen én is hajlamos voltam ezeket összekeverni. :)
2/2 anonim válasza:
Egyetértek, plusz ha nem ismered ugy igazán, nem tudhatod h szereted-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!