Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi válság. Mit tegyek?
20 éves vagyok, 3 éve van már barátnőm. Fél éve járok főiskolára, míg barátnőm középiskolás, emiatt csak hétvégén találkozunk. Viszont megismertem egy lányt, (aki már elsőre tetszett) aki iránt érzek valamit. Többet gondolok erre a lányra már, mint a barátnőmre. Ez a lány szép, kedves, és értelmes is, de neki is van barátja 4 éve. A lány tök kedves velem, de nem tudom eldönteni, hogy ezt csak én értékelem túl, és másokkal is ilyen, mert ilyen a természete. (pl. lyukasban elhív, hogy menjek el enni velük, felajánlja, hogy segít, vagy ha mond nekem valamit gyakran megérinti a karom)
Barátnőmmel 3 év alatt átmentünk jó, és rossz dolgokon is, nem tudom szakítsak-e vele, vagy ez csak ilyen hirtelen fellángolás(?). Ha szakítok, megvan rá az esély, hogy a másik lány is szakít barátjával, és összejöhetünk, viszont ha nem, akkor csak eldobtam azt a közös 3 évet.
Nemtom, én ennyiből nem asszociálnék arra, hogy kellesz ennek a lánynak. Mármint a fősulisnak. Szerintem szimplán kedves és kész, te látsz bele többet.
Ezért a fellángolásért kár lenne félredobni egy jól működő kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!