Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi válság. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi válság. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, 3 éve van már barátnőm. Fél éve járok főiskolára, míg barátnőm középiskolás, emiatt csak hétvégén találkozunk. Viszont megismertem egy lányt, (aki már elsőre tetszett) aki iránt érzek valamit. Többet gondolok erre a lányra már, mint a barátnőmre. Ez a lány szép, kedves, és értelmes is, de neki is van barátja 4 éve. A lány tök kedves velem, de nem tudom eldönteni, hogy ezt csak én értékelem túl, és másokkal is ilyen, mert ilyen a természete. (pl. lyukasban elhív, hogy menjek el enni velük, felajánlja, hogy segít, vagy ha mond nekem valamit gyakran megérinti a karom)

Barátnőmmel 3 év alatt átmentünk jó, és rossz dolgokon is, nem tudom szakítsak-e vele, vagy ez csak ilyen hirtelen fellángolás(?). Ha szakítok, megvan rá az esély, hogy a másik lány is szakít barátjával, és összejöhetünk, viszont ha nem, akkor csak eldobtam azt a közös 3 évet.

2013. febr. 20. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
ha szereted a barátnődet, és ő is téged, és amúgy minden rendben van köztetek, akkor nincs értelme eldobni egy olyan lányért, aki csak kedves, stb. ráadásul ő is foglalt.
2013. febr. 20. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Nemtom, én ennyiből nem asszociálnék arra, hogy kellesz ennek a lánynak. Mármint a fősulisnak. Szerintem szimplán kedves és kész, te látsz bele többet.

Ezért a fellángolásért kár lenne félredobni egy jól működő kapcsolatot.

2013. febr. 26. 00:47
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. febr. 28. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!