Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel találkoztam nyáron ő nagyon kedves volt velem ezért én is vele, ezért megtetszett. Egy suliba járunk, néha találkozunk, beszélgetünk, ilyesmi de röviden. Nem tudom mit érez irántam és hát, pár hónap v egy fél év és nem látom többé. Nem tudom, hogy mit csináljak...elmondjam-e h mit érzek iránta( ezt nem nagyon szeretném) vagy.....?

2013. febr. 2. 20:36
 1/5 anonim válasza:
100%
vagy: keress indokot, beszédtémát, hogy együtt lehessetek, keress közös ismerősöket, puhatold ki, mihez ért és kérj tőle segítséget DE hagyd őt vadászni!
2013. febr. 2. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2013. febr. 2. 20:47
 3/5 anonim válasza:
100%
Volt egy srác, akivel így jártam. Bár köztünk kicsit több volt, mint egymás iránti kedvesség. Izzott körülöttünk a levegő, mindenki azt hitte, járunk. Én azonban nem fogadtam el a járásra való felkérését, mert minden lánnyal egy hétig járt csak és nem akartam elrontani azt, ami köztünk volt. Mindenképpen próbáld meg, mert most is sajnálom, hogy nem volt semmi köztünk.
2013. febr. 2. 20:50
 4/5 anonim válasza:
100%
mondd el neki... mit veszíthetsz? ha úgyis elmegy és nem látod többé akkor nem mindegy? ha meg igazán szeret akkor meg lehet hogy megváltoztatod a döntését és marad
2013. febr. 17. 19:22
 5/5 anonim válasza:
100%
Szerintem is mond el,most én is így vagyok az egyik osztálytársammal és igazából félelmetesnek tűnik,de nem annyira az,én azért nem kérdeztem meg,mert nem akartam elrontani a barátságunkat,de most már egyre jobban bánom,hogy nem kérdeztem meg,de lehet,hogy mégis megfogom kérdezni,mert nekem nem csak tetszik,hanem...SZERETEM(a szeretlek egy igen komoly szó és én komolyan is gondoltam) ... ha megkérdeznéd akkor sok sikert:):)
2013. ápr. 8. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!