Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy bejövök a legjobb fiú barátomnak?
Röviden a sztori:
Van egy legjobb fiú barátom több éve, akinek annó bevallottam az érzéseimet viszont ő szépen offolt engem, de ezek után erősebb lett a barátságunk. Idővel összejöttem egy nagyon jó barátjával, neki is lett barátnője, viszont azóta nincs, és nekem is rosszabb lett a kapcsolatom amit vele beszéltem meg, és fura volt hogy mondta hogy vessek neki véget stb. Viszont volt olyan hogy nálunk aludt, és nem elég hogy mellettem aludt, ráadásul egy takaró alatt, és mindig furán viselkedik, múltkor megmasszírozta a hátam, dicsér ha jól nézek ki, egyszer azt is elmondta hogy beletartozom azok az emberek közé akik neki bejönnek, ölelget, néha vannak fura megszólalásai stb. Viszont azt is elmondta hogy a nagy hibája hogy néha tud úgy kétes jeleket adni az embereknek hogy azt nem veszi komolyan, szerintetek mint kéne gondoljak?

Játszik. Ezt fejezzétek be.
Növeli az egoját, hogy te epekedsz utána, de nem akar semmit, ami komoly.

Megmondta, nem? Még masszírozgat is.
Ennek így semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!