Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bevallottam legjobb barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallottam legjobb barátomnak, hogy többet érzek iránta, mint barátság, de ő máshogy reagált. Mit tegyek? L

Figyelt kérdés

Egy ideje nagyon megtetszett, és mivel úgy láttam, hogy én is tetszek neki, így bevallottam az érzéseimet. Azonban nem úgy reagált, ahogy én azt elképzeltem. Olyan jeleket adott, amikből teljesen biztos voltam, hogy belémesett. Így azt hittem viszonozni fogja, de nem. Azt mondta most már bebizonyosodott, hogy nincs fiú lány barátság,és hogy most már nem tudja kivel fogja megbeszélni az érzéseit. Vagyis magára hagytam. Ekkor döbbentem rá, hogy én csak arra voltam jó, megossza velem a titkait, bánatát, hogy ha unatkozik, legyen valaki, aki beszélget vele.

Mondtam még neki, hogy most ne keressük egymást egy ideig. Kíváncsi leszek fogok-e neki hiányozni.

2023. márc. 12. 11:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Ne légy rá kíváncsi! Hagyd őt békén!
2023. márc. 12. 11:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2023. márc. 12. 11:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő őszinte barátként kezelt téged, legalábbis nekem ez jött le. Sajnálom, hogy így alakult.
2023. márc. 12. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, hogy pofára esik az ember. De szerintem lehetett volna megértőbb a barátod, nem tetszik nekem, amit mondott. Ne foglalkozz vele és egy darabig ne beszeljetek, jól tetted, hogy elmondtad neki, mert így úgysem ment volna a barátság tovább.
2023. márc. 12. 14:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Az lesz.
2023. márc. 12. 14:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Viszont rossz lesz, hogy nem beszélünk. Nehéz időszak elé nézek :/
2023. márc. 12. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Semmi gond, itt vagyok én neked... Laci bácsi meghallgatja mi nyomja kicsi szíved, meg is masszírozza, ha fáj. *bájos Fekete Laci mosoly, egy kis nyelvnyalintással és kacsintással.*
2023. márc. 12. 17:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😁
2023. márc. 12. 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A plátói szerelem mindig rossz..

Sajnálom csajszi, innen csak felfele mert majd úgyis jobb lesz. 🥰

2023. márc. 13. 06:54
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Háhá 😂😂😂😂
2023. márc. 13. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!