Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A legjobb barátom (fiú) bevallotta hogy szerelmes belém.
Az egyik közös ismerősünk buliján voltunk. Valami hülye ötlettől vezérelve elkezdtünk kb. 8-an üvegezőset játszani.
Őt pörgettem ki és hát, mivel már senki se volt teljesen józan, úgy gondoltam hogy miért is ne...
De amikor vége lett tudtam hogy ez nem csak egy sima, jelentéktelen csók volt. Aztán másnap reggel beszélgettünk és akkor bevallotta...
Most nem tudom mit tegyek mert én eddig még nem néztem rá ilyen szemmel, de azt sem szeretném ha a barátságunk emiatt tönkre menne.
Valakinek van valami hasonló tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm.
Amúgy mindketten 18 évesek vagyunk.
Ez a barátság elvesztése szerintem a legnagyobb hülyeség. Én is voltam így lányokkal, azóta szorosabb a kapcsolatunk. Mindent meg lehet beszélni, persze akkor ha nem zárkózik el egyik fél sem. 18 évesektől pedig elvárja az ember ezt az "érett gondolkodást".
18/F
Nem tudom azt javasolni, hogy tegyetek úgy, mintha nem történt volna semmi, és folytassátok a barátságot: ez mindig kínos lesz, és megmérgezi az együtt töltött időt, így-előbb oda vezet, hogy el fogtok távolodni egymástól.
Más szóval ezen a ponton a barátságot már egész biztosan elvesztetted. Lehet belőle kapcsolat, vagy semmi: a kérdés, hogy melyiket szeretnéd.
Ha van felé egy pici szikra is benned akkor adj egy esélyt neki(szerintem).
Ha nem akkor üljetek le, beszéljétek meg, 18 évesek vagytok, nincs olyan, hogy nem tudtok valamit megbeszélni.
Semmiképp ne hagyd, h eltavalodjon tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!