Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmes vagyok a legjobb fiú barátomba?
ne! megertelek! altalaban a hosszu fiu-lany baratsagoknak ez a "vege" :D
szerintem ebben nincsen semmi szokatlan....olyan sokat voltatok mar egyutt h kezdessz tobbet erezni iranta mint egy szimpla barat irant!
szerintem semmikepp ne szakitsd meg vele a kapcsolatot!!
van tobb "opcio" is amit tehetsz! :)
1.gondold vegig....lehet sokkal jobb hogyha csak baratok maradtok, lehet hogy ha osszejonnetek akkor mar minden megvaltozna, es nem is lenne olyan jo...!
2.szerezz "tarsat"! o majd elvonja rola a figyelmed! (ez szerintem a legeselytelenebb ilyenkor)
3.mond el neki hogy mit erzel! mind meg neki hogy mar egy ideje bejon neked, de eddig nem merted elmondani, most meg mar nem birod magadban tartani!....es mivel van baratnoje szerintem miutan elmondod neki az erzeseidet valami ilyet mondj:
mostmar tudod hogy mit erzek irantad,...remelem ettol semmi nem valtozik meg, maradhatunk tovabbra is baratok! ;)
bocsi h hosszu lett! mellesleg! velem is megtortent ez, es en a 3.kal meg is konnyebbultem!
sok sikert neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!