Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok gimnáziumba járok 10 osztályos vagyok. Leszbikus lány vagyok és szerelmes vagyok a NŐI osztályfőnőkömbe aki 50 éves. Nem tudom mit csináljak tudtok tanácsot adni?

Szerintem az 50 éves tanárnènidnèl nekem több esélyem lenne mint neked kérdező
42/F
😅

Függetlenül attól, hogy ez vélt vagy való vonzalom természetellenes, jó, ha tudod, hogy amibe bele akarod vonni, az tanár-diák függőségi viszonyban BŰNCSELEKMÉNY.
Nem hiszem, hogy olyan megértő lenne. Én tanár vagyok. Azonnal jelenteném az igazgatómnak és a gyermekvédelmisnek, meg a szüleidnek.
Ugyanis még a gyanúját is el akarnám kerülni, hogy nekem közöm lenne a felelőtlen hóbortodhoz, a megbecsülésem, egzisztenciám, a hivatásom veszíteném el.
Szállj le róla, nagyon sürgősen!

Remélem, a valóságban nem vagy tanár, 24-es. De ha az lennél se lennél sokáig, mert kiutálnának téged. A helyesírásodat azért még egy kicsit csiszolgasd, tudod, ehhez a pályához az kell!
És nem kell leszállnia, merthogy rajta sincs! Azt meg honnan az úristenből szoptad, hogy a kérdező bármibe be akarja vonni? Nem szégyelled magad, egy tanácstalan kamasznak így nekirontani? Kéne!
egy tényleg tanár
Mondd meg neki, hogy nyalni akarsz aztán megkapod őt egy életre..
Lehet hogy veled maradna... Ha nem tudod sose derül ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!