Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 17 éves lány vagyok gimnáziumb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány vagyok gimnáziumba járok 10 osztályos vagyok. Leszbikus lány vagyok és szerelmes vagyok a NŐI osztályfőnőkömbe aki 50 éves. Nem tudom mit csináljak tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 06:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
nem hinném hogy sok esélyed lenne, tanárok nem túl gyakran kezdenek ki diákokkal... persze ha bevállalós és merész megpróbálhatod, de lehet inkább jobb ha megpróbálod elfelejteni.
tegnapelőtt 16:14
 12/23 Janaqks ***** válasza:
#10 értem, de ő ezt arra a kommentemre valaszolva írta, ami úgy hangzik, hogy "semmit"
tegnapelőtt 21:13
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
#10 mi bajod van a punkokkal? Sokan ölnének egy punk csajért
tegnapelőtt 21:24
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
Felejtős, ki is rúghatják miattad, ha kiderül, hogy együtt vagytok. Bár odáig el is kellene jutni, mivan ha heteró?
tegnapelőtt 21:25
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
Mindjárt ballag a kis muff
tegnapelőtt 21:46
 16/23 anonim válasza:
86%
Szerintem se okos dolog.
tegnapelőtt 21:59
 17/23 anonim ***** válasza:
71%
Mire lehetne köztetek valami, már nem fog érdekelni. (lehet, leszbikus sem leszel)
tegnap 13:29
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Magányos vagy, és vágysz a szerelemre. Maradj a diáktarsaidnál, légy nyitott ismerkedj.
tegnap 20:00
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy látom valaki végigmegy és lepontoz mindenkit... A szerintem a kérdező az, mivel valószínűleg pozitív visszajelzésekre számított, támogatásra, viszont ezt sajnos tényleg nem lehet támogatni ez az ötlet szörnyű. Nyugi leszél még szerelmes, van akinek 20. jára sem jön, nem kell egy 50 éves nővel összejönnöd egy fellángolás miatt és tönkretenni a karrierjét, mert ezért kiszokták rúgni a tanárokat ha kiderül, ez így van.
tegnap 23:55
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem is verd ki a fejedből, mert szinte 0 esély van rá, hogy összejöjj vele vagy legyen bármi is köztetek ami több, mint tanár-diák és ha lesz is akkor is szinte semmi jó sem fog kisülni ebből. Szerintem is maradj inkább a korosztályodnál
ma 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!