Patkánylábú kérdése:
Hogy valljam be az osztályfőnökömnek hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Megszakad a májam ha nem láthatom.Érte reped az epém.Ha meglátom elkezd folyni a bűzmirigyem.Kedvenc étele a palacsinta ezért születésnapjára lecsót vittem neki.Hogy mondjam meg neki hogy vágyom rá és leakarok vele feküdni.Minden nap érezni akarom finom bőre illatát.
Tudom hogy ő is szeret mert a múltkor 5-öst kaptam a dogámra.
2012. máj. 21. 17:35
1/16 anonim válasza:
kapj 1-est a következő dogádra aztán mond neki hogy nem tudtál a feladatra koncentrálni mert csak rá tudtál gondolni
2/16 anonim válasza:
Ha ugyanolyan pihent agyú mint te akkor menj oda hozzá és mond megneki:hello tanárnéni(már ha nő...) magáért reped az epém és szeretném ha együtt akadályoznánk meg az emberiség létszám csökkenését....
Ha viszont a tanár ép elméjű akkor jobblesz ha befújod magad és elfelejted....
3/16 A kérdező kommentje:
Segggííítsetek mert ha nem lehetek vele leszakad a lépem és eldugul a gyűjtőerem és sajna végezetül elzáródnak az oxigéntápanyagom.Nagyon szeretem érte elzárnám a bal pitvaromat is.
2012. máj. 21. 19:01
4/16 anonim válasza:
Hát b+, nagyon egyszerű!
Legyél vele egyedül a teremben és teperd le! Ennyi!
6/16 anonim válasza:
b_szki xd
és a kulcsszavak .. xDD
8/16 A kérdező kommentje:
Gonosz szipirtyók vagytok!!!!!!!
2012. júl. 24. 16:34
10/16 anonim válasza:
9. vagyok:D Leesett milyen kategória:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!