Már kiskorom óta ismerek 1 srácot, aki egyidős velem.17 vok. Már régóta szerelmes vok belé, és ő márciusban mondta el, h szeret. Igazából tudtam, h így van, de a bnőjével nem szakít. Mit tegyek? Tom, h szeret!?
Figyelt kérdés
Az sem túl jó, h ő szegedi, én pécsi vok.2009. júl. 13. 01:08
2/13 anonim válasza:
Egy 3hetes vízkúrát ajánlok mindkettőtöknek.
3/13 anonim válasza:
Mondd el a barátnőjének, h együtt Atkins-eztek!
4/13 A kérdező kommentje:
:)
2009. júl. 17. 11:18
5/13 anonim válasza:
Vok, h, tom, bnő, ezek mit jelentenek? Írnál magyarul???
6/13 anonim válasza:
16:34 de télleg nem tudod vagy csak szivozol? manapsáh már ezek a röviditések annyira átlahosak lettek h mindenki ismeri szal(szóval) sztm(szerintemxD) te is:P és nem volt szép:)
8/13 anonim válasza:
azok a rövidítések az interneten elég megszokottak, komolyan am.. de a nyelvtan tanárom pl lebaxot már érte mikor a füzetbe is rövidítve irtam :D
-- na jo, nem offolok.
A kérdésre visszatérve.. Ha télleg téged szeret, szakít a bnőjével.
9/13 anonim válasza:
Vigyázz, nehogy csak addig szeressen amíg vízszintesben vagy alatta.
10/13 anonim válasza:
Bocs az offért. De én is szerelmes lettem egy 17 éves tánccsoporttársamba csak én 22 vagyok. Egyszerűen remeg a rendszer amikor nézem őt aztán ugyanúgy segg vagyok vele közvetlen mert ugye azt szeretitek ti tinik:) De oltárira kívánom, magamhoz ragadnám és elolvadnék az ajkaiban. És ti lánykák, hogy gondolkodtok? Nagyon valószínüleg tetszek neki de annyira szemérmes, annyira bársonyos és semmilyen mocsokban még nem volt része.. ah ragyogás. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!