Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Már kiskorom óta ismerek 1...

Már kiskorom óta ismerek 1 srácot, aki egyidős velem.17 vok. Már régóta szerelmes vok belé, és ő márciusban mondta el, h szeret. Igazából tudtam, h így van, de a bnőjével nem szakít. Mit tegyek? Tom, h szeret!?

Figyelt kérdés
Az sem túl jó, h ő szegedi, én pécsi vok.
2009. júl. 13. 01:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
Sztem Tom-nak nehiggy. Ilyen nincs h valakit szeretek akit nem ismerek testben lélekben. Eszeveszettűl vonzódik hozzád le akar teperni, vagy azt szeretné, hogy te tegyed meg vele, és gyatrább kifejezést erre nem talált jobbat mint, hogy szeretlek :) 17 éves ártatlan szerelem = kölcsönösen nagyon szertnék a másik féllel szeretkezni, és ezért járni is hajlandó vagyok vele. Ez az igazság. Aki azt mondja nem az hazudik. A srácnak van hawerja akivel humorkodik neked is van bnőd akinek kitöltöd kis bögrébe a lelked. Az egész megfoghatatlan heves vágy, kiváncsiság.
2010. márc. 23. 22:41
 12/13 anonim válasza:
Sajnos az előző válaszadónak igaza van...De még szerencse, hogy ilyen távol éltek egymástól, mert ezek nem sűrűn eshetnek majd meg veletek... Nevezzetek konzervatívnak, de én nagyon sajnálom, hogy itt tart a mai világ...a húgom is 15 aztán barátja van...ha ez én megtettem volna tini koromban, anyám jól meghurcolt volna, de már idős, és a hugommal ezt már nem teszi meg... A fiataloknak sokkal többet kellene olvasni a Bibliát...Ez az igazság
2010. ápr. 5. 15:07
 13/13 199303 válasza:
ööööö:D ez a kérdés miért a fogyokurák közt van?:DXD
2010. szept. 29. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!