Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ne fussak bele olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne fussak bele olyan férfiakba, akik nem veszik komolyan a kapcsolatot (és engem sem)?

Figyelt kérdés

Egy alakulóm lezáródott, miután ghostingolt a csávó(23).

Elhívott randira kb 1 hét irogatás után, majd lemondta és nem írt többet.

Hol lehet manapság érett, elkötelezett, de jó humorú pasit találni?

16/L, Budapest

tegnap 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Keressél nyuszika a saját korosztályodban barátot, az örülni fog hogy veled lehet és szeretni fog. A nálad 7 évvel fiatalabb csávónál meg egy vagy a sokból.

Egy érett, elkötelezett férfi pedig nem egy 16 éves lányra vágyik, már boccs. Úgy nem fogsz komoly férfit találni, hogy téged amúgy (még) nem lehet komolyan venni.

34/F

tegnap 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
fiatalabb = idősebb
tegnap 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ebben a korban nehézkes lesz. Bár nem lehetetlen.
ma 00:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Közben kiderült hogy mégsem ghostingolt a csávó, csak megijedt a helyzettől egy kicsit :)
ma 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként 16 évesen még ne akard magad elkötelezni valaki mellett

Mármint nyilván nem azt mondom, hogy csaljátok egymást orrba szájba,ha összejön,de 16 még nagyon fiatal és ráérsz még:D

Szerintem a 16-18 évet még simán ki lehet élvezni a barátokkal is,mert utána ha kapcsolatod lesz nagyon megváltoznak a prioritások sok embernél

Meg az is hátráltató tényező (akinek nem inge,ne vegye magára),hogy 16 évesen rengeteg fiú még borzasztó éretlen még akkor is,ha te esetleg már úgy érzed készen állsz egy komoly kapcsolatra (tapasztalatból mondom)

Szóval szerintem az ilyen 20-23 éveseket még simán el lehet engedni a saját érdekedben,esetleg próbálkozz néhány évvel fiatalabbal,korban hozzád közelebb állókkal

Ezzel természetesen nem kioktatni akartalak,a te életed,de én így gondolom,mint nőnemű társad:D

ma 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj amúgy #5 vagyok

Nem azt akartam mondani,hogy az éretlen 16-18 éves fiúkra menj,csak azzal azt akartam érzékeltetni,hogy megértem miért az idősebb férfiak vonzóak számodra

Este van már, nehéz a fogalmazás,sorrysorry

ma 00:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Amennyiben pedig összejön mégis ezzel az emberrel sok szerencsét és vigyázz magadra:)
ma 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!