Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez jó program...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó program lenne, vagy rontanék az alakuló kapcsolaton?

Figyelt kérdés

Egyik lány osztály társammal most a nyáron találkoztunk többször, nem mondtuk ki, de ezek randik voltak. (Mozi, beszélgetés és sétálás a parkban, sorozat nézés.) Én többet érzek iránta mint barátság és az üzeneteibol én is ugyan ezt tudom levenni.

Hétvégén emegyunk családdal strandra, és azt mondtak, hívják meg egy osztálytársát. Én arra gondoltam, hogy ha őt hívnám akkor ez egy jó program lenne és közelebb tudunk kerülni, de lehet hogy ezzel csak azt sugalnám hogy csak barát akarok lenni ami nem igaz.

Kérlek, segítsetek, teljesen tanácstalan vagyok.

Előre is köszönöm nagyon a válaszokat!

(16 éves fiú vagyok, ő velem egy idős )

aug. 7. 22:27
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Szerintem nem kell ennyire túlgondolni a dolgokat. Ha szeretnél vele menni akkor hívd el. Ne görcsölj rá arra hogy összejöttök-e vagy nem mert ha így teszel akkor biztos nem lesz az eredmény. Érezzétek jól magatokat az a lényeg.
aug. 7. 23:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább arra gondolnék, hogy talán úgy érezné, hogy bemutatod a családnak, mint barátnőt, ami korai lenne még.
aug. 8. 01:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el nyugodtan. Ha neki ez sok vagy kellemetlen, akkor legfeljebb nemet mond.

Ha szívesen megy, akkor igent mond. Szerintem pozitív, így sokat együtt lehettek és ha érdekled, akkor szerintem tetszeni fog neki, hogy nem titkolod a család előtt.

aug. 8. 10:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondtátok ki, de randi. Ha ő is így érzi, akkor viszont bemutatásnak érezné.

Én úgy hívnám el, hogy mi megyünk, van e kedve velünk jönni, vagyis szóba se hoznám, hogy ez előre lépés a kapcsolatban. Csak természetesen.

aug. 8. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Elhívnám, max nemet mond. Ha ez történik keresnék másik programot.

Amúgy én is bemutatás jellegűnek érezném. Ha ez az első akkor előtte jobb lenne egy rövidebb ideig tartó bemutatás. Ha amúgy már ismerik egymást a szüleiddel nem lenne gond.

aug. 8. 12:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Meg nem ismerik, de látták már egymást. Szombaton lenne a program, akkor írok neki délután. Ez így okes szerintetek?
aug. 8. 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el, nincs mit vesztened
aug. 8. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabb esetben azt írja, már van programja vagy legközelebb és nem kell tovább firtatni.

Aztán lehet örülni fog neki, végre egy pasi aki felvállalja.

aug. 8. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Már túl vagytok pár nem hivatalosan kimondott randin. Elvileg bírjátok is egymást, ha tényleg így van ettől nem fog megutálni. Ha szerinted jól éreztétek magatokat, hívd el nyugodtan.
aug. 8. 15:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

S ott a strandon szerintem tedd tisztába a dolgokat, hogy szeretnél vele randizni, mert tetszik neked és nem csak az alakja, meg a mosolya, hanem az amilyen nő. Legyél férfi és nyomd határozottba. Ne várd a sültgalambot és akkor estére van egy csajod.

Egyébként minden jel arra mutat, hogy nyitott kapukat döngetsz, de te vagy a fiú, neked kell vállalni a kockázatot a beszélgetés kezdeményezésért. Ha esetleg minden jól alakul, akkor már ott a strandon kézenfogva viheted. Sok sikert.

aug. 10. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!