Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó program lenne, vagy rontanék az alakuló kapcsolaton?
Egyik lány osztály társammal most a nyáron találkoztunk többször, nem mondtuk ki, de ezek randik voltak. (Mozi, beszélgetés és sétálás a parkban, sorozat nézés.) Én többet érzek iránta mint barátság és az üzeneteibol én is ugyan ezt tudom levenni.
Hétvégén emegyunk családdal strandra, és azt mondtak, hívják meg egy osztálytársát. Én arra gondoltam, hogy ha őt hívnám akkor ez egy jó program lenne és közelebb tudunk kerülni, de lehet hogy ezzel csak azt sugalnám hogy csak barát akarok lenni ami nem igaz.
Kérlek, segítsetek, teljesen tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm nagyon a válaszokat!
(16 éves fiú vagyok, ő velem egy idős )
Remek döntés, de ne keverd bele azt, hogy "Járnátok" meg "kapcsolat" meg "közös jövő". Olyan legyen benne, amit gondolsz róla, hogy miért szeretnél gyakrabban találkozni vele és mennyire vágysz arra, hogy bármikor vele lehess.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!