Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek az idősebb pasik?
Figyelt kérdés
25-35 éves közöttiek jönnek be külsőleg, ők tetszenek.
Suliból többen, végzősök is ismerkedni akart volna velem, de nem jönnek be csak max barátként tudok rájuk gondolni. 🙄
16L
nov. 14. 16:11
3/37 anonim válasza:
Ezzel nincs olyan nagy baj manapság. A veled egyidős lányok már nem kislányok. Ha neked ez a jó akkor hajrá.
4/37 anonim válasza:
Mért ők milyenek külsőre?én 35 vagyok,alacsony,vézna,ragyás,stb,ha arra gondoltál hogy gazdag,izmos stb miből gondolod hogy szóba állnak veled?eleve más az életfelfogás,nem természetes egy ilyen dolog
8/37 A kérdező kommentje:
Átlagos kinezetűek érdekelnek. Nyílván nem 100 kilós 160cm pasi azért mivel én is 171cm vagyok és kb 55kg.
Nem gazdag, kugyúrt vagy különleges ami vonz... 🙄
nov. 14. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!