Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 13 éves létemre jobban tetszenek az idősebb srácok, mint a velem egykorúak?
Az én vélményem (amivel nem kívánok ítélkezni semmi és senki felett): A lányok, ebben a korban előrébb vannak a fejlődésben, mint a fiúk. Főleg fizikailag, de picit szellemileg is. Idővel persze kiegyenlítődik ez. Gondolj bele, egy tizánhárom éves lánynak mát szokott lenni menzesze, elvileg lehetne már anya. (Gyakotlatilag nagyon kockázatos rá is és a gyerekre is. A jogi és lelki oldalát nem is tekintve...) De a fiúk tizenhárom évesen még bőven gyerekek. Láttam a bátyámon is. Többségük még nem is foglalkozik a lányokkal. Még nem néznek olyan jól ki, meg éretlenek.
Ellenben egy 15-16 éves srác (az én korosztályom) már jobban, férfiasabban néz ki, kicsit (!) komolyabb mint a kisebbek, jobban el lehet vele beszélgetni.
Szerintem ne aggódj ezen, véleményem szerint teljesen normális, hogy kicsit idősebbek tetszenek. És megsúgom, nekem is :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!