Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá kellene írnom? 17/L
Kis elősztori
Alattam jár a gimiben egy fiú, aki borzasztóan tetszik, kb 7-8 hónapja nem jött be senki, de ez a fiú teljesen elvarázsolt
egyszer már ráírtam messengeren de hamar vége lett a beszélgetésnek (alig volt kint rólam valami fb-n)
kb 1 hete bekövettem instán, rögtön visszakövetett, mindig elsők között volt akik megnézték a storymat. Tegnap ráírtam, és én nem kerülgettem a forró kását, elmondtam hogy mennyire helyes stb. egész délután beszélgettünk, először félénk volt nagyon, alig mert visszaírni aztán “bemelegedett”.Sokat kérdezett, próbálta fentartani a beszélgetést, aztán este mondta, hogy már fáradt, megy aludni, és majd még beszélünk. Szép álmokat is kívánt🤭Ma nem írt rám, inkább nekem kéne? Azt tudom róla, higy hihetetlenül félénk, és sajnos nagyon lenézi saját magát:( Inkább tinik véleményét kérdezném, mert az idősebbek máshogy gondolják ezeket a témákat, szüleimen tapasztalva:))
Bocs, hogy “öregként” pofázok bele, de miért irkáltok egymásnak?
Miért nem találkoztok inkább, és beszélgettek személyesen?
Ne írj rá!
El fog küldeni a melegebb éghajlatra
Hallgass rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!