Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rá kellene írnom? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá kellene írnom? 17/L

Figyelt kérdés

Kis elősztori

Alattam jár a gimiben egy fiú, aki borzasztóan tetszik, kb 7-8 hónapja nem jött be senki, de ez a fiú teljesen elvarázsolt

egyszer már ráírtam messengeren de hamar vége lett a beszélgetésnek (alig volt kint rólam valami fb-n)

kb 1 hete bekövettem instán, rögtön visszakövetett, mindig elsők között volt akik megnézték a storymat. Tegnap ráírtam, és én nem kerülgettem a forró kását, elmondtam hogy mennyire helyes stb. egész délután beszélgettünk, először félénk volt nagyon, alig mert visszaírni aztán “bemelegedett”.Sokat kérdezett, próbálta fentartani a beszélgetést, aztán este mondta, hogy már fáradt, megy aludni, és majd még beszélünk. Szép álmokat is kívánt🤭Ma nem írt rám, inkább nekem kéne? Azt tudom róla, higy hihetetlenül félénk, és sajnos nagyon lenézi saját magát:( Inkább tinik véleményét kérdezném, mert az idősebbek máshogy gondolják ezeket a témákat, szüleimen tapasztalva:))

nov. 10. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
írj rá. biztos örülni fog neki
nov. 10. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Persze, ha nem csak passzív résztvevője volt a beszélgetésnek, mindenképp próbálkozz még (18 vagyok)
nov. 10. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Bocs, hogy “öregként” pofázok bele, de miért irkáltok egymásnak?

Miért nem találkoztok inkább, és beszélgettek személyesen?

nov. 10. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg a személyes beszélgetésen még nem gondolkodtál. Hihetetlenül más élmény. Hidd el. 18L
nov. 10. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Ne írj rá!

El fog küldeni a melegebb éghajlatra

Hallgass rám.

nov. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!