Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Adott egy lány az iskolából.
Nagyon szép, magas, jó idomokkal rendelkezik, tényleg mint egy filmsztár vagy nem is tudom.
Néhány hete néztem őt mert nagyon megtetszett, később a barátnőjével valahogy összehaverkodtunk (én és haverom) őszintén nem is tudom már mi történt. Ekkoriban megtudtam hogy annak a lánynak a barátnője aki nekem bejön.
Bekovettem instagramon, stb.
Na már most ez a lány nekem így első kisugárzásra a fentieken kívül olyan érzést váltott ki aki inkább szeretné magát a középpontba helyezni, kelleti magát, szereti ha bejön másoknak.
Hát ezt nem csak én, hanem mindenki így gondolta akinél rákérdeztem.
Nem csak vaktában történt ez a feltételezés, mivel nagyon sok ismerősömre is ráírt ő.
Ezután valahogy beszélni kezdtünk, és én utaltam neki valamennyi pénzt mivel említette hogy menne szórakozóhelyre a barátnőjével.
Ekkor már nagyon jóba voltunk úgymond,de itt eltelt kb 1 hét hogy semmi üzenet, majd olyannal ír rám, szeretnék-e neki utalni.
Én már itt tudtam amúgy, hogy mik is itt a szándékok, de azért kíváncsi voltam.
Ezután még kedvesebb volt stb, és jóba lettünk, rendes barátságnak mondanám alap esetbe. Kedves szavak és ezek elkezdték bennem kiváltani az érzéseket, tehát abból hogy bejön kicsit többet kezdek/kezdtem érezni.
Akinek ezt elmeséltem mindenki azt mondta ő csak azért csinálja mert 💸, meg hogy gold digger.
Erre gondoltam én is, sőt tudtam én jól.
Viszont utóbbi napokban gondolkodtam mélyen el ezen, és tényleg, sok csávóval beszél, baráti társaságával ilyen, hogy csávók pénztárcáját nézegetik stb.
Az a gond, hogy én már elkezdtem érezni valamit ami nehezebbé teszi a helyzetet, és hibásnak is érzem magam nagyon amiért az elején elkezdtem ezt húzni és nem fejeztem be rögtön.
Szerintetek mit tegyek, mit tanácsoltok?
Ne keressem egyáltalán többé a társaságát, vagy mit tévő legyek?
Egyszer elmúlik ez az érzés felé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!