Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban?Mit tegyek?Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy barátom lassan két hónapja aki nem úgy tudja kifejezni az érzéseit csak agyban de kimondani már nem tudja,hogy hogy érez.(nem tudom miért alakult ki).De nekem pedig nagy a szeretet igényem.Igazából amikor suliban vagyunk akkor beszélünk hasonló de ha otthon semmi.Nem ír semmi csak ha én írok.Nem kezdeményez csak nagyon éha.Ő ugye kicsit félénkebb,de akkor is lassan két hónap.Próbálok reménykedni,hogy szeret.Sokan mondták hogy szakítsak de nem tudom nem szeretnék mert ő az első akit igazán szeretek.Mit tegyek szakítsak vagy ne?vagy adjak neki még időt hogy otthonosabb legyen úgymond a kapcsolatban?tegnap 15:44
2/6 A kérdező kommentje:
1-es én is ettől félek pedig mondta egyszer h én vagyok neki az igazi de én nem láttam erre utaló jelet
tegnap 15:54
3/6 anonim válasza:
Ha nem keres, az semmi jót nem jelent. Elvan veled, ha együtt vagytok, de nem hiányzol neki, elvan nélküled is.
4/6 anonim válasza:
Én beszélnék vele. Nem fenyegetően, csak megemlíteném neki, hogy ez neked fontos és hogy kezdesz bizonytalanná válni a kapcsolatot illetően. Barátnőm is hiperfélénk volt, de mégis kifejezte a szeretetét, szóval ez az "én ilyen típus vagyok" hárítás az esetek többségében csak kifogás.
5/6 anonim válasza:
Ne éld bele magad. (Mit szeretsz benne ha nem foglalkozik veled?) Azzal szerintem leírtál mindent hogy "nem tudja kifejezni amit érez" amit valaki nem érez persze, hogy nem tudja kifejezni.. vagy esetleg túlságosan introvertált. De szerintem inkább az első opció.
6/6 anonim válasza:
én is ilyen vagyok kv sose irok ra senkire ha csak ugy beszelgetni szeretnek mert felek h o nem alar vagy csak zavarnam. sztem beszeljetek meg a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!