Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok már 2 éve egy lányba akinek van 1 éve kapcsolata. Nekem is van párom pár hónapja és hogy őszinte legyek tök jól megvagyunk meg minden. Viszont azt a lányt nem tudom feledni. Egyszerűen akar hányszor meglátom bolondulok érte és mivel barátok vagyunk és neki is meg nekem is van kapcsolata ezért nem is próbálkozom még semmi. De egyszerűen már felemészt hogy ő belé vagyok szerelmes és mindegy hogy kivel vagyok nekem ő kell.. nem tudnátok valamit ajánlani hogy el tudjam felejteni vagy legalább ne érezek iránta ilyet? Nem akarok belé szerelmes lenni de egyszerűen nem tudom ezt irányítani :(

2020. jún. 12. 00:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy nehéz irányítani.. viszont gondolj arra, hogy van most barátnőd, szeret téged, rosszul esne neki, ha megtudná, hogy na.. ez van

Legyen akár ez is motiváció, hogy a mostani barátnőd fontosabb nála

2020. jún. 12. 00:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt kiegészíteném még annyival, hogy a lánynak is van valakije egy éve, szóval biztos ők is jól megvannak. Kár lenne mindkettőtök kapcsolatát elrontani.
2020. jún. 12. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Tanácsot adni nem tudok, de szerintem a mostani kapcsolatodnak vess véget, mert ez a lánynak rohadt szarul fog esni, hogy hülyíted, mert egyedül nem vagy képes arra, hogy megbírkózz ezzel. A másik meg hogy azt nem nevezném “tök jól megvagyunk”-nak hogy közben egy másik emberbe vagy szerelmes...
2020. jún. 12. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Vagyok: igen, azt kihagytam

Még ha szereted is, de amúgy tényleg nem kéne támaszként tartani, úgymondva..

2020. jún. 12. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon elhamarkodott lenne emiatt kapásból véget vetni a kapcsolatodnak, ahogy a 3. javasolja, de van benne igazság.

Ellenben én inkább azzal "barát" lánnyal szakítanám meg sürgősen a kapcsolatot. Minél többet érintkezel vele, annál jobban erősödni fog ez az érzés, és ez tönkreteszi a mostani kapcsolatod. Magyarán, választanod kell, ki a fontosabb neked.

Egyébként ha fülig bele vagy zúgva, az már nem nevezhető pusztán barátságnak kettőtök közt, mert te többet akarsz mélyen belül.

2020. jún. 12. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!