Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog fájni?
Sajnos egy számomra tetsző, gyönyörű lánytól elutasító választ kaptam, de beledöglők annyira fáj... Folyton nézem mikor elérhető instán, vagy Facebookon, már szinte rutiná vált. Ezzel kínzom magam...
Nem éreztem ezelőtt ezt az érzést, amit iránta érzek.
De ebből már nem lesz semmi.
Tudom elfelejteni soha nem fogom, de a fájdalmat mennyi idő mire megszokja az ember?
Addig fog fájni amég tovább nem lépsz. Ez van akinek 2 nap, van akinek 10 év.
Kezdj bele valamibe, akkor kevesebbet gondolsz rá. Pl most nagy divatja van hogy szerelmi csalódás után az emberek eljárnak edzőterembe, ez egy tök jó ötlet. A sport eléggé le tudja foglalni az embert, mikor a sęggeden is a levegőt szeded nem a lányon fogsz gondolkodni.
Menj el edzeni, keress hobbit, legyél a barátaiddal, bulizz, bármi. Ne ülj otthon a telefont perceként nézegetve hogy mikor elérhető.
Azon, hogy visszautasított, nem kell rágódni. Nem is voltatok együtt, nem is tudod milyen ő valójában. Majd ha együtt lesztek és megcsal, na azon már több okod van rágódni. De ilyen, hogy visszautasít egy lány, az mindennapos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!