Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem szeretem őt annyira, mint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem őt annyira, mint ő engem?

Figyelt kérdés

Jelenleg 19 éves vagyok, mindketten ugyanabba az egyetemre járunk. Kb. két hónapja ismerjük egymást. Ő az első barátom, amikor érdeklődtem felőle úgy tűnt már volt kapcsolata előttem. Ez csak azért lényeges mert igazából az emberi kapcsolataimban mindig is ügyetlen voltam, elismerem ebben is valószínüleg az vagyok.

A lényeg az, hogy addig amíg nem kezdtünk el járni (ami kb. egy hete volt), teljesen szimpatikus volt, sok mindenben egyet értettünk, gameltünk stb. Viszont amióta szerelmet vallott, azóta egy kicsit furcsán kezdett el viselkedni. Olyasmiről beszél, hogy nagyon hiányozni fogok, hogy 10 napig nem fog látni, meg hogy olyan sok mindenben hasonlítunk, mintha lélektársak lennénk. És gondolom ez egy párkapcsolatban nem furcsa, mert szeretik egymást az emberek, csak én nem tudok így tekinteni rá, és nem tudom eldönteni hogy azért, mert valójában nem szeretem őt, vagy mert én ilyen vagyok. Egyszerűen nem tudok ennyire lelkesedni érte, de senkiért se az életem során, vagyis oké, volt egy ember akivel így éreztem, de egyrészt ő egy csaj volt és nem romantikus módon lelkesedtem érte hanem csak valamiféle ideális példaképnek tekintettem rá, valamint az nagyon egészségtelen volt utólag átgondolva.

Mindegy, a lényeg hogy bár én is azt mondtam neki hogy szeretem őt, nem tudom hogy tényleg szeretem őt vagy még mindig csak barátként tekintek rá. Arról nem is beszélve, hogy alig ismerjük egymást de már olyan mintha nagyon komolyan venné ezt a kapcsolatot, míg én nem tudom elképzelni, hogy pl. összeházasodjunk vagy ilyesmi, márcsak azért se mert úgy tűnik, hogy nagyon érzelmes és vallásilag se passzolunk (én ateista vagyok, ő meg muszlim de nem arab hanem magyar aki áttért, mert a családja szintén nem hívő). Nem tudom mit mondjak neki, mert nem feltétlenül akarok szakítani vele csak nem akarom, hogy ennyire komolyan vegye.

okt. 25. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem volt még kapcsolatod, nincs viszonyítási alapod és rögtön túl is gondolod. Alig 1 hete "jártok", annyit mondott, hogy hiányozni fogsz neki, te meg már házasságon agyalsz. Mi a rossebbnek?! Hát nyilván nem szereted annyira, mint ő téged, viszont nem kell elfogadni, hogy ilyen vagy, mert nem vagy ilyen. Szimplán tapasztalatlan vagy, nem tudod mit hogyan kezelj. Ebbe belejönni csak úgy tudsz, ha kapcsolatban vagy. Jelenleg már vetnéd is ki magad belőle 1 hét után. Ennyire vagy logikátlan. Nem rögtön a házasság, gyerek dologban kell gondolkozni bakker, meg nem is szakításban. Csak élvezd, érezd jól magad, lazíts. Majd formálódsz idővel.
okt. 25. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Neked ez csak barátság semmi több ő pedig elhitte hogy kapcsolata lett. Ne folytasd tovább ezt mivel ennek hamarosan csúfos vége lesz.
okt. 25. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
Na ezért nem veszek komolyan egyetlen kapcsolatot sem :D és ezért nem kezdek 25 alattival
okt. 25. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is csak élvezd, még 20 sem vagy de már a házasságon gondolkozol. Ha tapadós és zavar, akkor hagyd ott. De előbb próbáld meg megismerni, add meg neki az esélyt. Egyelőre semmi rosszat nem mondott csak, hogy hiányozni fogsz neki. Plusz egyáltalán nem biztos, hogy vele fogsz összeházasodni lehet lesz még több párod is. Lehet nem akarsz még elköteleződni.
okt. 25. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak élvezd ezt az egészet, plusz ő valószínűleg olyan típus, aki könnyen szerelembe tud esni, de ez nem jelenti azt, hogy te ne szerethetnéd majd meg később ugyanennyire. Szerintem adj ennek egy pár hónapot és majd akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy csak barátként tekintesz rá, vagy többként is. Lehet, hogy neked csak több idő kell ahhoz, hogy ilyen mélyen tudj érezni. (amivel persze semmi gond nincs, ahányan vagyunk, annyiféle személyiségek vagyunk)
okt. 25. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat megköszönöm. Ja, nem kéne ennyire komolyan vennem ezt.
okt. 25. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!