Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeretett engem?
Augusztusban elkezdtem irogatni egy fiúval, eléggé megszerettem.
Folyamatosan írogattunk, hívásoztunk, szíveket küldött, jó reggelt, jó éjszakás üzeneteket küldött.
Aztán rájöttem, hogy beszél egy másik lánnyal, megkérdeztem viszont tőle, hogy akkor ez most mi szereti őt?
Azt mondta hogy nem szereti nem is tetszik neki.
Majd azt mondta, hogy én jól nézek ki
De a személyiségem nem ismeri.
A másik lány személyisége pedig tetszik neki, és őt ez érdekli inkább.
“Szóval hajrá xdd” ezt írta
Hát itt eléggé elhondolkodtam, de nagyon elvakitott így nagyon nem szóltam rá semmit.
Továbbá is hívásoztunk, írogattunk
Majd egyszer megtudtam, hogy találkoztak a másik lannyal.
Nagyon rosszul esett.
De továbbá is azt mondta, hogy nem érez iránta semmit, és a sok szíves üzeneteket ugyanúgy küldte tovább.
Majd elkezdett ignorálni olyan 2 napig es akkor már gondoltam, hogy osszejottek.
Majd rá írtam 1 nappal mielőtt osszejottek, hogy osszejottetek azt kérdezte honnan veszem.
Majd nem írtam többet neki
Kitöröltem a becenevet is de az enyémet ő nem
És egy ideig szivezte utána meg a torteneteim is.
ennyiből azt veszem le, hogy tetszik neki a külsőd, de nem olyan jó a belsőd mint a másik csajnak.
Össze sem jöttetek, de a pasi még el sem hívott téged. Szerintem csak barátkozik veled.
Többször kihívott a foci meccseire, de a másik lanyt is el hívta.
Egyszer engem is el hívott, de nem is voltam otthon.
Kiment vele.
Nem hívom ki mivel van barátnője
Viszont ha haverkodott csak volna akkor nem tudom irt e volna olyanokat hogy gyerekeket akar majd velem meg ilyenek
Nagyon összezavaró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!