Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Féfiakhoz lenne egy kérdésem. ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féfiakhoz lenne egy kérdésem. Hogy ti ha szakítotok egy lánnyal utána azért még szoktatok gondolni rá? És az elmúlt együtt töltött időkre? 24/L

Figyelt kérdés
4 hónapig voltunk együtt a barátommal, boldogok voltunk és minden rendben volt köztünk ( szerintem) de 4 hónap után elhagyott engem. Az lenne a kérdésem hogy ti ha elhagytok egy lányt azért még vissza gondoltok arra a lányra és az együtt eltöltött időkre amiket együtt éltetek át?
okt. 15. 00:07
 1/5 anonim válasza:
75%
Nem ill. nagyon keveset vagy inkabb azokra a dolgokra amiket utaltam benne.
okt. 15. 02:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szegénykém....

Persze, főleg egy idő után,amíg friss, addig nem annyira.

Ma van az ölelés világ napja.

Megölelhetlek???😉

okt. 15. 07:09
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
24 évesen tininek tartod magad?
okt. 15. 07:28
 4/5 anonim ***** válasza:
4 hónap az semmi, pár év múlva már a nevére sem emlékeznék.
okt. 15. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
60%

24 évesen tini kategóriát érezted helyénvalónak?

Egyébként attól függ. 4 hónap az semmi. Volt olyan akit hónapokig dugtam, de már a nevére is alig emlékszem. Tényleges kapcsolatnak csak azt gondolom, akivel huzamosabb ideig együtt is éltünk, minden más csak előjáték.

okt. 15. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!