Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az belefér a barátság extrákkalba hogy a pasi pl befonja a hajam vagy kimossa együtt fürdés és alvás?
Figyelt kérdés
aug. 16. 23:05
1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan beszéltétek meg, meg hogy mik a szabályok.
2/9 anonim válasza:
Hát előbb utóbb úgy is több kerekedik belőle. Egyűt fürdés vagy alvás? Hát nem is tudom. Ilyen esetben szerintem biztos fog történni valami szexuális élmény. Vagy ezt személy szerint te szeretnéd ?
3/9 anonim válasza:
#2 "Ilyen esetben szerintem biztos fog történni valami szexuális élmény." - Igen, ezért szerepel a kérdésben az, hogy barátság extrákkal.
4/9 anonim válasza:
Simán. Az alvás és fürdés az extra, a hajfonás a barátság. Ami már nem férne bele, az mondjuk a szülőknek való bemutatkozás, velük együtt nyaralás, közös részvétel egymás családi összejövetelein. Az már inkább kapcsolat felé menne el.
5/9 anonim válasza:
amit ti beleillőnek éreztek, az fér bele. nincs erre univerzális szabály
7/9 anonim válasza:
Szerintem is attól függ, hogy a ti elképzelésetek szerint belefér-e.
8/9 A kérdező kommentje:
Hmmmm
aug. 18. 11:51
9/9 Xira válasza:
Tőlem akár gyermekeket is vállalhattok mert nem is ismerjük egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!