Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent a fiúknál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a fiúknál?

Figyelt kérdés
Vab egy srác aki tetszik nekem, és mondjuk néha hozzám ér valamilyen módon megfogja a karom, vagy ilyesmi.De amúgy is rendes velem meg kedves.

okt. 13. 15:00
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia szerintem a fiúk nem tapogatnak csak úgy lányokat, tehát ha néha hozzád ér valamilyen módon akkor biztosan kedvel, és nem hiszem hogy csak barátilag. Nekem volt egy fiú barátom, aki folyton ezt csinálta, aztán egyszer szerelmet vallott. 17/L
okt. 13. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Így mutatja ki a közeledését, mert kedvel téged, bejössz neki. Valószínű akar tőled valamit.

20F

okt. 13. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az érdeklődés jele, de miután minden srác más, ezért ezt (természetesen) nem lehet eltalánosságban megmondani.
okt. 13. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedvel téged, szereti a társaságod.

Többit akkor tudod meg, ha majd rá kérdezel. :)

okt. 13. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!