Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mivel érhetem el hogy jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érhetem el hogy jobban tetszek a fiúknak?

Figyelt kérdés

Van egy kiszemeltem aki a haverom. De szeretnék külsöleg vagy akár belsőleg változtatni magamon hogy jobban tetszek neki. Tudom, nem tudhatjátok a fiú ideálját, de biztos van valami ami általában bejön a tini fiúknak.

Mit tehetek?

És miket mondjak, hogy viselkedjek, hogy tetszen neki, s hogy ne is legyek nyomulós?

De kinézetileg is biztos van valami...

Amúgy én viszonylag harsány vagyok, lehet hogy ez taszítja őt...

Szóval kérlek, írjatok tippeket, hogy kívül-belül mi jön be a tini fiúknak.

Trollok kíméljenek!

Köszönöm

#Crushom #Fiu #Tippek #Lanyok #Tini #Szerelem #Vonzalom # Kulso #Belso
okt. 7. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem belsőleg olyanok jönnek be akiknek van saját, pozitív személységük és nem pedig tucat féle személységű, meg öltözködésileg is eltér úgymond a tömegtől (jó értelemben).

Kinézetileg meg nekem azok jönnek be aki természesen/egészségesen vékonyabb testalkatú és nem pedig a darabosabb/ducibb (az ami már nem lehet elrejteni ruha alatt normálisan/természetesen).

okt. 7. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg lévén, hogy én nem vagyok ez a pörgős személység hanem én inkább nyugisabb vagyok így inkább ilyet keresek

1-es vagyok

okt. 7. 16:37
 3/6 A kérdező kommentje:
És valami konkrétabb dolog amit csinálhatok?
okt. 7. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Légy önmagad amellett, hogyha a tükörbe nézel akkor boldog légy. Esetleg azt az oldaladad mutasd neki amelyiket ő jobban szereti és ennek megfelelően öltözz amíg önmagad maradsz. Ha ő nem akarja akkor kérlek ne kényszerísd rá, mert az nem fog sztem segíteni

Ennél jobbat nem/nem nagyon tudok és nem is akarok.

1-es

okt. 7. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"biztos van valami ami általában bejön a tini fiúknak" - Ez annyira nincs így, hogy én például még magamnál sem tudom, hogy nekem mi jön be. Persze ilyen alapvető dolgok, hogy pozitív kisugárzás, meg sok mosoly mindenkinek tetszeni fog, viszont ezekhez leginkább önmagadnak kell lenned.
okt. 8. 07:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kapcsolatot szeretnel vele akkor mindenképpen önmagad legy mert csak így lehet hosszútávú. Ha a haverod akkor biztos szereti amilyen vagy. Fiú vagyok, viszont én is beleestem abba a hibába hogy túlságosan meg akartam felelni es emiatt rontottam el. Külsőleg pedig változo. Hogy nézel ki es hány éves vagy?
okt. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!