Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érhetem el hogy jobban tetszek a fiúknak?
Van egy kiszemeltem aki a haverom. De szeretnék külsöleg vagy akár belsőleg változtatni magamon hogy jobban tetszek neki. Tudom, nem tudhatjátok a fiú ideálját, de biztos van valami ami általában bejön a tini fiúknak.
Mit tehetek?
És miket mondjak, hogy viselkedjek, hogy tetszen neki, s hogy ne is legyek nyomulós?
De kinézetileg is biztos van valami...
Amúgy én viszonylag harsány vagyok, lehet hogy ez taszítja őt...
Szóval kérlek, írjatok tippeket, hogy kívül-belül mi jön be a tini fiúknak.
Trollok kíméljenek!
Köszönöm
Nekem belsőleg olyanok jönnek be akiknek van saját, pozitív személységük és nem pedig tucat féle személységű, meg öltözködésileg is eltér úgymond a tömegtől (jó értelemben).
Kinézetileg meg nekem azok jönnek be aki természesen/egészségesen vékonyabb testalkatú és nem pedig a darabosabb/ducibb (az ami már nem lehet elrejteni ruha alatt normálisan/természetesen).
Meg lévén, hogy én nem vagyok ez a pörgős személység hanem én inkább nyugisabb vagyok így inkább ilyet keresek
1-es vagyok
Légy önmagad amellett, hogyha a tükörbe nézel akkor boldog légy. Esetleg azt az oldaladad mutasd neki amelyiket ő jobban szereti és ennek megfelelően öltözz amíg önmagad maradsz. Ha ő nem akarja akkor kérlek ne kényszerísd rá, mert az nem fog sztem segíteni
Ennél jobbat nem/nem nagyon tudok és nem is akarok.
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!