Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a helyzet? -->
Van egy srác (16F) akivel beszélek (élőben is de chaten többet) látom kb. mindennap mert kollegisták vagyunk, és elmennék vele ide-oda, viszont a srác túl shy (félénk), én is az vagyok, de ha lenne valami tanács hogy ezzel a szituációval mit kezdjek, akkor válalnám. Plusz néha azt érzem hogy minden oké és haladunk valamerre, máskor meg azt érzem hogy le se sz@r. Ezzel mit kezdjek? Vagy hogyan próbáljak meg lépni ha ő nem mer? Vagy hogy jelezzek neki hogy merjen lépni?
16L
Fiatal vagy, előtted az élet. 14-15 éves koromban én voltam a legszégyenlősebb fiú akit ismertem. Kerültem az embereket, nagyon introvertált személyiségem volt. Most pedig pont az ellenkezője.
Ahogy előttem is leírták már, nem feltétlen a fiúnak kell kezdeményeznie. Próbálj minden alkalommal kicsit többet és többet tenni (persze ami az erkölcsi határokat nem lépi túl), kicsit növeld a komfort zónádat. Hogy kellemetlen lesz e? Igen, az, ebben biztos lehetsz. Viszont egyszer mindenki volt "kezdő". Ha azt szeretnéd, hogy egyszer majd gond nélkül ismerkedhess, ne szabjon határokat a "shy" személyiséged, akkor bizony valahol el kell kezdd ezt.
Ha te kicsit határozottabb, nyitottabb leszel felé akkor hidd el nekem idővel ő is bátorságot merít belőle. Akár egy nagyon szép kapcsolat is alakulhat abból, hogy egyszerre fedezitek fel milyen a tini szerelem. Ha meg nem, legalább tanultál valamit, fejlődtél és legközelebb már könnyebb lesz.
Mindenesetre sok sikert kívánok nektek, remélem valami jó sül ki ebből :)
Persze, kezdeményezz!
Nálam +pont, hogy a shy-t leírtad magyarul is, bár ennyi erővel az angolt hagyhattad is volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!