Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csokoljam meg? ( tobbi lent )
Ugy gondolom, hogy baratnommel eljutottunk az elso csokhoz. Mar lassan 5 honapja jarunk, szeretjuk egymast. Nagyon. Keddenkent tudunk tobbet egyutt lenni kettesben. Ma is kedd volt, igy ma is talalkoztunk. Kisebb beszelgetes utan osszebujtunk,ez lehet furcsanak tunik de szoktuk "harapdalni egymast". Szoval hat megharaptam ( persze gyengeden) A nyakat.
Kesobb igy magahoz olelt es megpuszilt... arcomon majd homlokomon is. En nem mertem megcsokolni bar nem lett volna tokeltes alkalom. Egesz nap rosszul ereztem magam. Azt tervezem hogy 1 het mulva kedden megcsokolom.
A problema az hogy fogalmam sincs hogy csinaljam. Azt tudom hogy igyak sokat, vagy ragozzak... De tobbet semmit. Hogy csinaljam pontosan ?? Azt mondjak majd megy magamtol... De hogy kozelitsek mit csinaljak? En elsonek konnyed szelid csokra gondolnek. ( Bar o lehet bevadul:) ) Kerlek segitsetek! Tenyleg megfogadom a jo tanacsokat! Nagyon varom a valaszokat! Ha valaki akar privatot is irhat. Elore is koszonok mindent! :) Ja es aki kivancsi majd irok fejlemenyeket is ;)
#11 egyáltalán végig olvastad a kérdést?
nem tíz éves vagyok
#1 vagyok
Akkor 17 voltam, utána nem sokkal jöttem össze a párommal.
Ő kezdeményezte a szájrapuszit is, meg a csókot is. Igazából már vágytam rá, így tetszett. Bár nem az volt életem csókja, utólag belegondolva, de akkor elég különleges érzés volt.
Noha ő csókolt meg, én viszonoztam, vagy visszacsókoltam, és ezzel tudtam őt bátorítani, mert neki is az volt az első alkalom.
Szóval a példánkból láthatod, hogy két tök tapasztalatlan ember esetében is sülhet el jó a dolog, ne aggódj. Tényleg érezni fogod, ha már benne vagy a szituációban.
Sziasztok!
Mint ígértem beszámolok. A körülmények nem voltak túl jók, de megtörtént. Nem volt olyan rosz, de lehetett volna sokkal jobb.
Legközelebb jobb lesz! ;)
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!