Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ez mennyire zavaró ha egy lány sokat beszél és nevet?
Figyelt kérdés
Az van hogy a suliban pont emiatt kaptam 4es magatartást hogy sokat beszélek órákon. A barátnőimmel tényleg viszonylag sokat beszélgetünk de nem minden órán. Néha ránk meg általában egy másik fiú bandára szokták rászolni a tanárok
Szünetekben meg ha úgy van néha órán is de akkor nyilván halkabban meg visszafogottabban nevetgelünk. És nem tudom hogy de mindig van amin tudunk nevetni. És nem olyan fogyatékos módon hanem ezek tényleg normális természetesen jönnek. És kb állandóan vidámak vagyunk. Van egy fiú aki tetszik aki az említett fiú bandában van. Ez a viselkedés titeket mennyire zavarna? Nem csak a kiszemeltem miatt hanem úgy az egész osztályt mennyire zavarhatjuk?
szept. 17. 00:19
3/17 A kérdező kommentje:
Inkább a beszéd vagy a nevetés?
szept. 17. 06:32
4/17 anonim válasza:
Minek beszélgetsz meg vihogsz órákon? Figyelj oda!
5/17 anonim válasza:
Szünetekben beszélgessetek, azért van!
8/17 anonim válasza:
Hát ja, elég zavaró lehet. Inkább figyeljetek oda, vagy legalább hagyjátok a többieket figyelni.
10/17 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik. :D Bár a besavanyodás őshazájában nem csodálom, ha ez sokakat zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!