Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy osztalytarsammal jottem ossze es szakitott velem nyaron, hogy viselkedjek vele?
Figyelt kérdés
Szoval mileott osszejottunk sokaig kavartunk meg minden es az osztalyban mar vele voltam a legjobban (vele beszeltem a legtobbet stb...)
Aztan szakitott velem, nem haraggal valtunk el viszont most nem is szolunk egymashoz koszonni se koszonunk, en meg visszaszereznem akár, de legalabb lenne normalisabb az egesz dolog koztunk.
szept. 2. 14:42
1/4 anonim válasza:
VV-görbe működni fog, de tanuld meg a leckét, házinyúlra nem lövünk...
2/4 anonim válasza:
Ez új és nehéz helyzet. Normalizálódni fog, de most még mindenki idegenül viselkedik benne.
3/4 anonim válasza:
Azért legalább köszönni lehetne, ha nem is haragszotok egymásra.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja igen F/16
szept. 2. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!